İlk Önce Yardımlarından Dolayı montezuma hocama sonsuz tşk.ler....
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Donanım Özellikleri....
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart Adı Asus N551VW Series Notebook
BIOS Sürümü N551VW.205
CPU Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz
Anakart Cipseti Intel® HM170 Chipset
Ekran Kartı NVIDIA® GeForce® GTX 960M
Ekran Kartı Intel HD Graphics 530
Ses Kartı Realtek ALC668
Bellek 16247 MB (DDR4-2133 DDR4 SDRAM)
DIMM1: Samsung M471A1G43DB0-CPB 8 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM
DIMM3: Samsung M471A1G43DB0-CPB 8 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM
IDE denetleyici Intel(R) 100 Series/C230 Chipset Family SATA AHCI Controller
Network Wifi Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7265
Network Realtek RTL8168/8111 PCI-E
Card Okuyucu Realtek RTS5287 PCI-E Kart Okuyucu
Webcam USB2.0 HD UVC WebCam
I2C HID Aygiti Touchpad ELAN1000
Donanımda Çalışanlar....
- Pil Durumu %100 Çalışıyor
- Web Cam
- Ethernet Card
- Card Okuyucu
- Intel HD Graphics 530
- Intel HD Graphics 530 HDMI - Görüntü Aktarımı
- NVIDIA® GeForce® GTX 960M ipal edildi pil ile Kullanma Süresi Arttı Cpu Isısı Düştü
- Ses Kartı AppleHDA Layout-ID 27/28/29 Kullanabilirsiniz Ayarlar için takip edebileceğiniz rehber (AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu takip edin
- Asus Klavye Fonksiyon Tuşları
Donanımda Çalışmayanlar....
- Microfon Çalışmıyor Ses Kartı AppleHDA Layout-ID 27/28/29 ( Microfon Çalışmıyor)
- Intel HD Graphics 530 HDMI Audio Çalışmıyor Görüntü Alıyorum Ancak Ses Malesef
- I2C HID Aygiti Touchpad ELAN1000 (Uğraşıyorum Henüz Çözemedim)
AsusMacOsx.zip - Google Drive - Bilgisayarıma Yüklediğim Kext'ler Yüklediğim Klasörler
CLOVER.zip - Google Drive - EFI-Clover
Moderatörün son düzenlenenleri: