Anakart : Asus P8P67-M PRO
İşlemci : i7 2600K
Ekran Kartı : Sapphire Radeon HD 7970 OC with Boost 3GB DDR5
SSD : Efi ile MacOs kurulu
HDD 1 : 1 TB Macos File System - Depolama alanı
HDD 2 : 2 TB Efi Win10 + Depolama alanı
Buradan indirdiğim usb imaj ile kurulum yaptım. Extradan sadece multibeast ile ALC892 ses kartı kurulumu, Realtec 8111 ethernet ve Efi boot olayını gerçekleştirdim.
Ekran kartı vs hiçbir problem olmadan çalıştı.
Restart - Shutdown problemsiz ama uyku çalışmıyor, Pek de dert ettiğim birşey değil zaten.
Bugün işlemci ısımın boştayken bile yüksek olmasından kaynaklı macununu yeniledim. Ama pek farkeden birşey olmadı.
Acaba? diye kendime sordum intel speedstep aktif değilmiş hep 3.4 ghz çalışıyor, turbo da çalışmıyormuş yeni farkettim.
Ek ilaveler altında kolaylaştırmaları ekleyeyim:
Bu iki installerı yüklemeden önce efi bölümünü mount etmelisiniz.
Alc892 otomatik installer : audio_CloverALC/audio_cloverALC-120.command.zip at master · toleda/audio_CloverALC · GitHub
HDMI Ses çıkışı otomatik installer : audio_CloverHDMI/audio_cloverHDMI-120.command.zip at master · toleda/audio_CloverHDMI · GitHub
Ati HD7970 ekran kartı ile harika çalıştı, lakin ses kontrolü yapılamıyor.
ps2 klavye kullanıyorsanız voodoops2.kext orjinalini kullanmayın kernel panic ile işletim sistemi gümbürdüyor.
RehabMan / OS-X-Voodoo-PS2-Controller / Downloads — Bitbucket
buradan daha stabil sorunsuz çalıştıranı kullanabilirsiniz.
Sağolsun LG screen kontrol yazılımının mac versiyonunu da yazıvermiş 2 ye 3 e 5e bölebiliyorum.
Ekran 21:9 2560x1080
www.vatanbilgisayar.com/lg-25-25um58-ultra-wide-ips-monitor.html
MacPro smbios yaptım deneme amaçlı uyku çalıştı bu sefer ama halen ss ve turbo maalesef yok.
İşlemci : i7 2600K
Ekran Kartı : Sapphire Radeon HD 7970 OC with Boost 3GB DDR5
SSD : Efi ile MacOs kurulu
HDD 1 : 1 TB Macos File System - Depolama alanı
HDD 2 : 2 TB Efi Win10 + Depolama alanı
Buradan indirdiğim usb imaj ile kurulum yaptım. Extradan sadece multibeast ile ALC892 ses kartı kurulumu, Realtec 8111 ethernet ve Efi boot olayını gerçekleştirdim.
Ekran kartı vs hiçbir problem olmadan çalıştı.
Restart - Shutdown problemsiz ama uyku çalışmıyor, Pek de dert ettiğim birşey değil zaten.
Bugün işlemci ısımın boştayken bile yüksek olmasından kaynaklı macununu yeniledim. Ama pek farkeden birşey olmadı.
Acaba? diye kendime sordum intel speedstep aktif değilmiş hep 3.4 ghz çalışıyor, turbo da çalışmıyormuş yeni farkettim.
Ek ilaveler altında kolaylaştırmaları ekleyeyim:
Bu iki installerı yüklemeden önce efi bölümünü mount etmelisiniz.
Alc892 otomatik installer : audio_CloverALC/audio_cloverALC-120.command.zip at master · toleda/audio_CloverALC · GitHub
HDMI Ses çıkışı otomatik installer : audio_CloverHDMI/audio_cloverHDMI-120.command.zip at master · toleda/audio_CloverHDMI · GitHub
Ati HD7970 ekran kartı ile harika çalıştı, lakin ses kontrolü yapılamıyor.
ps2 klavye kullanıyorsanız voodoops2.kext orjinalini kullanmayın kernel panic ile işletim sistemi gümbürdüyor.
RehabMan / OS-X-Voodoo-PS2-Controller / Downloads — Bitbucket
buradan daha stabil sorunsuz çalıştıranı kullanabilirsiniz.
Sağolsun LG screen kontrol yazılımının mac versiyonunu da yazıvermiş 2 ye 3 e 5e bölebiliyorum.
Ekran 21:9 2560x1080
www.vatanbilgisayar.com/lg-25-25um58-ultra-wide-ips-monitor.html
MacPro smbios yaptım deneme amaçlı uyku çalıştı bu sefer ama halen ss ve turbo maalesef yok.
Moderatörün son düzenlenenleri: