[Başarılı Kurulum] Asus X550CC macOS Sierra 10.12.4

qslash

APPRENTICE
1 Nis 2017
7
3
21
37
  • Asus X550CC
  • i7 3537U
  • Intel HD 4000
  • Realtek ALC266
  • 256GB Kingston HyperX SSD

Siri hariç herşey stabil çalışıyor.İmessage, facetime vs. sorunsuz ve kusursuz. En sevdiğim ve kullandığım özellik macos üzerinden iphone dan arama yapma ve cevaplama aynı zamanda sms gönderme. bunca yıl windows kullandığıma pişmanım diyebilirim.
Kurulum Dosyaları;
Yandex.Disk
yE082M.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,796
7,585
4,401
Kurulum adımlarını, kullandığın kext, config vs bunları paylaşmalısın. Zira bu forum kuralıdır ve aynı cihaza sahip insanlarda bu deneyiminden faydalanabilir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: baris_karaer

qslash

APPRENTICE
1 Nis 2017
7
3
21
37
kurulum için sizin yayınladığınız macos güncel kurulum imajı konusundaki adımları takip ettim.
Kullandığım efi klasörünü aşağıda paylaştım.
Yandex.Disk
sonuç olarak sadece ektradan yaptığım şey efi mounter ile efi klasöründekileri yukardaki klasörle yer değiştirmek oldu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Like
Tepkiler: montezuma

biocsi

APPRENTICE
9 Nis 2017
8
0
0
42
kurulum için sizin yayınladığınız macos güncel kurulum imajı konusundaki adımları takip ettim.
Kullandığım efi klasörünü aşağıda paylaştım.
Yandex.Disk
sonuç olarak sadece ektradan yaptığım şey efi mounter ile efi klasöründekileri yukardaki klasörle yer değiştirmek oldu.
Aynı sistemi bende kullanıyorum ve bende win10 yanında mac kullanmak istiyorum lakin konu hakkında tecrübem yok. macOS Sierra 10.12.4 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo
buradaki adımları takip edip kurulumu deneyeceğim ancak, sizin yaşadığınız herhangi bir sorun çıktımı.. ne gibi adımları gerçekleştirdiniz ?? örneğin, EFİ MOUNTER ile efi klasöründekileri değiştirdiğinizi söylemişsiniz. efi mounter programını nereden indirebilirim ve efi değiştirmek için neler yaptınız ? biraz konulardan bahsederseniz sevinirim..
iyi çalışmalar

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,796
7,585
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: biocsi
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler