Sistem Özellikleri :
- İ5 4200U Cpu
- HD 4400
- 8GB DDR3 Ram
- 1TB HDD
- ALC233 Ses Yongası
- Atheros AR9281 Wifi Kartı
Aliexpressten aldığım wifi kartı ile hiçbir kext yüklemeden tak çalıştır şeklinde kullanmaya başladım. Aldığım kartın linki : Atheros AR5B91 9281 half Mini PCI E Wireless wifi network Card 802.11 b/g/n laptop internal wifi express wlan Adapter-in Network Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Asus Smart Gesture neredeyse tüm fonksiyonları çalıştırıyor bu konuda şanslıyım
Parlaklık için yama işlemi yapmam gerekiyor acemi olduğum için başarılı olamadım ilerki günlerde yama yaptığımda dosyayı eklerim. Şuanlık Brightness adlı uygulamayı kullanıyorum iş görüyor.
Ses için AppleHDADisabler ve VoodoHDA kullandım. Başka yöntemlerle de ses kartını aktif etsemde mikrofonu çalıştıramadım.
Eğer Ram değerleriniz farklı ise config.plist/Smbios kısmından kendinize göre Ram değerleri giriniz.
Uyku ve uyanma içinde yama gerekiyor inşallah onuda bir gün yaparım.
Çalışanlar :
- HD 4400 Ekran Kartı
- Ses
- Wifi
- Asus Smart Gesture
- Pil Göstergesi
- Hotkey
- Webcam
- Dahili Mikrofon
- Kart Okuyucu
- Parlaklık (Brightness 1.1.2 işimi görüyor )
- Nvidia GT 740M
Rehberi takip ederek kurulumu gerçekleştiriyoruz. macOS Sierra 10.12.4 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ardından verdiğim linkten bu model için gerekli DSDT, kext, config vs. dosyalarının bulunduğu klasörü indiriyoruz
Yüklenecek kextleri yardımcı uygulama ile kuruyoruz. İndirdiğiniz EFI klasörü içerisindeki dosyaları gerekli kısımlara kopyalıyoruz.
Ardından bu rehberi uyguluyoruz. Hackintosh Cihazlarda iMessage Etkinleştirmek | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Sistemimiz hazır arkadaşlar .
Asus X550LB-LC - Lİnepower.zip
Güncel DSDT ve SSDT dosyalarım burada arkadaşlar. Harici grafik kartı kapatıldı ve gerekli yamalar eklendi.
Yandex.Disk
Ekli dosyalar
-
1.3 MB Görüntüleme: 493
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OC
- Anakart Modeli
- Asus Z370 TUF Pro Gaming
- İşlemci Modeli
- i5 8600K
- Grafik Kartı