[Başarılı Kurulum] Asus Z87-DELUXE | i7 4790k Sierra 10.12.6

apagiatur

APPRENTICE
7 Haz 2017
23
9
21
Merhabalar;

En başından beri hackintosh kullanan biri olarak(Kalway 10.5 ten bu yana:)), bu kadar aydınlatıcı bir türkçe forum kurduğunuz için tebrik ederim. Umarım sabrınız yeterli olur da bu forumu devam ettirebilirsiniz. Bizim elimizden bir şey gelirse ne ala...

osxinfo_Desktop_10.12.6.raw.zip dosyasını indirip usb ye kurduktan sonra büyük bir kolaylıkla sistem yüklendi ve açıldı. Açıldığında sadece nvidia GTX 960 ekran kartı çalışmamıştı ki nvidia-web le çözüldü. Farklı olan sadece usb yi osx 10.12.5 üzerinde terminal komutlarıyla hazırladım. Çünkü vindovz um yok:)

Sistem:
- Asus Z87-DELUX anakart
- İntel i7 Haswell 4 ghz 4790k işlemci
- NVIDIA GeForce GTX 960 4095MB grafik kartı
- 2x8GB Corsair DDR3 Bellek
- Samsung evopro ssd 512MB disk
- AvidPro(Digidesign) 003 Rack Firewire Ses kartı
- Asus ThunderboltEX II (Z87 ve Z97 Delux anakartlar için tasarlanmış) 20GB den yüksek hızlarda çalıştığı iddea ediliyor. 2xthunderboalt portu, 2xdisplay portu, 1x9 pin TB header(?)

Çalışanlar: Sleep dahil herşey:)

Sorunlar:
1. El Capitan dan bu yana muhtemelen sleep ten sonra sistemi kapatıp yeniden açınca boot sorunu. İlk açılışta clover klavye vs. görmüyor, restart edince aktive oluyor fakat bu sefer de ünlem çıkıyor. -v gibi konutlarla uğraşınca bir şekilde çalışıyor. Bu konuyu çok araştırdım. Pek çok şey söyleniyor. Ama çözüm bulamadım:( Bukadar kolay yüklenip güzel çalıştıktan sonra açılış durumu hiç karizmatik olmuyor:) Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

- v komutundan sonra boot ekranında yazanlar:
Mach-0 File has bad magic number 0x0
Error loading kernel cache (0x1)
Boot failed, sleeping for 10 seconds before exiting...
-

2. sorun biraz özel. Thunderboalt kartı disk bağlıyken sistem uyur ve uyanırsa diski bir daha görmüyor, restart gerekiyor. Restart etmeden diski kapatırsanız birkaç saniye sonra sistem hard reset olup baştan başlıyor.

Bu sitede emeği geçen herkeze çok teşekkürler...

• Like
Tepkiler: montezuma
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler