Herkese selamlar uzun zamandır uğraşıp da beceremediğim hackintosh kurulumunu yaptığım için çok mutluyum ve aynı marka model bilgisayara sahip olan arkadaşlarla da bu başarımı paylaşmak istedim. "yusufklncc"nin verdiği imajı balenaetcher ile 64 gb bir belleğe yazdırdıktan ve içine verilen efiyi attıp Comet Lake.plist'i config olarak yeniden adlandırdıktan sonra BIOS ayarlarımı şu konuma getirdim;
Wireless LAN: Enabled
Intel(R) Virutal Technology: Enabled
Intel(R) Hyper - Threading Technology: Enabled
BIOS Back Flash: Enabled
Fool Proof Fn Ctrl: Enabled
Flip to Boot: Enabled
Intel Platform Trust Technology: Disabled
Intel (R) SGX: Disabled
Secure Boot: Disabled
Boot Mode: UEFI
USB Boot: Enabled
PXE Boot to LAN: Enabled
IPV4 PXE First: Enabled
bilgisayarı usb'den başlatıp macos'u kurdum sonra windowsu boot edip efiyi tamamen sildim ve bu efiyle değiştirdim
ve wifi haricindeki her özellik sıkıntısız çalışıyor. Wifi için yapacak bir şey bulamadım ama yakın zamanda halledeceğim. Hepinize iyi günler dilerim
Wi-Fi kent'ini işlemeyi unutmuşum ne kadar akılsız olduğuma kanaat getirme kısmını size bırakıyorum ve yeni efiyi verip aradan çekiliyorum EFI.zip :|
Wireless LAN: Enabled
Intel(R) Virutal Technology: Enabled
Intel(R) Hyper - Threading Technology: Enabled
BIOS Back Flash: Enabled
Fool Proof Fn Ctrl: Enabled
Flip to Boot: Enabled
Intel Platform Trust Technology: Disabled
Intel (R) SGX: Disabled
Secure Boot: Disabled
Boot Mode: UEFI
USB Boot: Enabled
PXE Boot to LAN: Enabled
IPV4 PXE First: Enabled
bilgisayarı usb'den başlatıp macos'u kurdum sonra windowsu boot edip efiyi tamamen sildim ve bu efiyle değiştirdim
EFI Lenovo IdeaPad Gaming 3i.zip
drive.google.com
ve wifi haricindeki her özellik sıkıntısız çalışıyor. Wifi için yapacak bir şey bulamadım ama yakın zamanda halledeceğim. Hepinize iyi günler dilerim
Wi-Fi kent'ini işlemeyi unutmuşum ne kadar akılsız olduğuma kanaat getirme kısmını size bırakıyorum ve yeni efiyi verip aradan çekiliyorum EFI.zip :|
Son düzenleme: