[Başarılı Kurulum] Casper Nirvana CN-M7K-6200X İ5 16Gb ram gt940m İntel HD Graphics 520

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ceph_Cell

APPRENTICE
1 Eyl 2017
46
11
21
34
İntel Core i5-6200U işlemci (Skylake tabanlı)
İntel HD Graphics 520 ekran kartı
İkincil olarak Nvidia Gt 940m ekran kartı
16 gb(8x2) 1600mhz ddr3 ram
Realtek alc269 ses kartı
RealTek RTL8723BE Wireless card
Windows 10 un yanına kurulabilir.
Ancak ayrıca Wireless card değişimi gerekebilir. Veya benim yaptığım gibi usb wifi adaptör kullanabilirsiniz.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,796
7,585
4,401
Konu başarılı kurulum için yetersiz içeriğe sahip. Kurulum adımlarını, kurulum için kullandığın kextleri, dosyaları ve son olarak kurulum sonrası görsel imaj paylaşmalısın. Konuyu yeniden düzenlenmiş olarak yeniden, bu konu altında paylaşırsan ilk mesajına eklenecektir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: Ceph_Cell

Ceph_Cell

APPRENTICE
1 Eyl 2017
46
11
21
34
Konu başarılı kurulum için yetersiz içeriğe sahip. Kurulum adımlarını, kurulum için kullandığın kextleri, dosyaları ve son olarak kurulum sonrası görsel imaj paylaşmalısın. Konuyu yeniden düzenlenmiş olarak yeniden, bu konu altında paylaşırsan ilk mesajına eklenecektir.
Sizin yaptığınız videodaki adımları takip ettim. O videonun linkini koysam ve ismini yazsam sıkıntı olur mu? Kext listesini falan yazarım onda sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler