[Başarılı Kurulum] G4560 | RX 470 High Sierra 10.13.3

Oppai

APPRENTICE
18 Şub 2018
7
3
21
Deneme yanılmayla 5. seferde kurmuş bulunuyorum.
Forumdan güncel kurulum imajı ve yönergeleri takip ettim.Kurulum aşaması için yaptığım tek özelleştirme fake id girmek oldu.
0x0306A0 id sanırım.
f517fqtigt0BwvWw5cNxHh0nEihs14bq.png

Öncelikle 5. defaya sarka sebebi olarak;
-Çift ekran kullanıyorsanız biostan multi-monitör özelliğini açın veya tek monitör kullanın.
-Normal olarak görüntüyü Rx 470 üzerinden alıyordum, kurulumda problem yaptığı için sistemin kurulumunu ve Rx 470'in sisteme tanıtımını yapana kadar HD 610 kullandım.
-Rx 470'i sisteme tanıttıktan sonra açılışta graphic ayarlarından Intel inject tikini kaldırdım.
-Bu linkteki konuyu ve bu linkteki konuları okuyarak 580-570-480-470 id tanımında bir fark olmadığına kanaat getirerek 470 için de ilk linkteki yönetimi uyguladım.Tek farklı kısım konunun son adımında "xxx" yerine "580" yazmak yerine "470" yazmak oldu.
-Etherneti açılışta otomatik gördü ayrı bir kurulum yapmadım.
-Ses için VoodooHDA 2.9.0'ı kulladım.Ve bu linkteki videoyu izleyerek sıkıntısız sesi aktif ettim.

Config dosyasını indirdikten sonra sonundaki .zipi silmeniz gerekli.Böyle bi hinlik yaparak yükledim.
Config

Anakart Modeli
ASRock B250M Pro4
İşlemci Modeli
Intel Core i5 7500
Grafik Kartı
AMD Rx 470
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC892
Disk ve RAM
120 GB SSD & 240 GB HDD & 8GB DDR4 2400 MHz
  • Like
Tepkiler: montezuma
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler