AMD Ryzen 5 3500X
ASUS ROG Strix B450-F Gaming
ASUS ROG Strix GTX1050 OC
Corsair Vengeance RGB 32GB 3200Mhz DDR4 Ram
Samsung 970 Evo-Plus 250GB
Kurulum: Konuda anlatıldığı şekilde Config ve Kext dosyalarını gerekli yerlere taşıdım, EFI klasörünü düzenledim kendi sistemime göre sonra OpenCore bootloader aracılığıyla sorunsuz bir şekilde kurdum.
Ses: Boot args kısmına ''alcid=21'' yazmam yeterli oldu.
Ethernet: ''SmallTree-Intel-211-AT-PCIe-GBE.kext'' isimli kext dosyasını L/E şeklinde kurdum, yeniden başlattığımda sorunsuz çalıştı.
Ekran kartı : ''bash <(curl -s https://raw.githubusercontent.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update/master/nvidia-update.sh)'' terminale bu kodu girer girmez kendisi bütün herşeyi halletti bana sadece yeniden başlatmamı söyledi
Sistem gayet sorunsuz olarak çalışmakta gözüme çarpan herhangi bir sorun denk gelmedi.
E
Başarılı Kurulum EFI dosyalarım
ASUS ROG Strix B450-F Gaming
ASUS ROG Strix GTX1050 OC
Corsair Vengeance RGB 32GB 3200Mhz DDR4 Ram
Samsung 970 Evo-Plus 250GB
Kurulum: Konuda anlatıldığı şekilde Config ve Kext dosyalarını gerekli yerlere taşıdım, EFI klasörünü düzenledim kendi sistemime göre sonra OpenCore bootloader aracılığıyla sorunsuz bir şekilde kurdum.
Ses: Boot args kısmına ''alcid=21'' yazmam yeterli oldu.
Ethernet: ''SmallTree-Intel-211-AT-PCIe-GBE.kext'' isimli kext dosyasını L/E şeklinde kurdum, yeniden başlattığımda sorunsuz çalıştı.
Ekran kartı : ''bash <(curl -s https://raw.githubusercontent.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update/master/nvidia-update.sh)'' terminale bu kodu girer girmez kendisi bütün herşeyi halletti bana sadece yeniden başlatmamı söyledi
Sistem gayet sorunsuz olarak çalışmakta gözüme çarpan herhangi bir sorun denk gelmedi.
E
Başarılı Kurulum EFI dosyalarım
EFI - Google Drive
drive.google.com
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- Asus ROG Strix B450-F
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 5 3500X
- Grafik Kartı