[Başarılı Kurulum] Hp Envy H8-1500et⎟MacOsx Sierra 10.12.6

Mavisakal_tr

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
7 Tem 2017
626
435
301
41nr3zBXe-L.png
  • Anakart : Hp Anakart H8-1500et Pegatron 2AP5 Intel Z75 Chip setli
  • İşlemci : i7 3770K
  • Ekran Kartı : Hp Nvidia GTX660 DDR5
  • SSD : Yok
  • HDD 1 : 1 TB Macos File System - Depolama alanı
  • HDD 2 : 2 TB Efi Win10 + Depolama alanı
  • HDD 3 : 1 TB NTFS Data Harddisk
  • ETERNET KARTI : Äthers AR8161 PCI-E
  • SES KARTI. : IDT 92HD73E1/92HDW74E1

Buradan indirdiğim Desktop Bilgisayarlar İçin Olan usb imaj ile kurulum yaptım. Kurulum Yaparken Diğer Harddisklerin Bilgisayarla Olan Bağlantılarını Kestim Olası Bir Kazaya Yol Açmayayım Diye sorunsuz Kurulum Gerçekleşti. Kurulum Sonrası Vga Nvidia GTX 660 Ekran Kartı Ses Kartının Ses Kartının Ve Ethernet Kartının Çalışmadığını Gördüm
Çözümlerim:
Usb İmaj İçerisinde Efi-Kurulum Sonrası Araçlar Kalsöründeki Osxinfo kurulum paketi.dmg çift tıklayıp çalıştırdım
Buradan MULTIBEAST Tıkladım Ve MultiBeast.app Elma İşaretini Çalıştırdım
1- Quick Start - UEFI Boot Mode Seçtim Sonra
2- Drivers - Network - Atheros - AtherosE2200Ethernet v2.2.0 Check İşareti Koydum
3- Build Sekmesine Gelerek Kurduklarımı Yükletdim
Kapatıp Açtığımda Ekran Kartım - Ethernet Kartımı Tanıtmıştım
Ses Kartı İçinde Siteye Yazı Yazdım VoodooHDA 2.8.9 Ses Kurulum Paketi Kurulum Paketini İndirdim VoodooHDA Legacy 10.12 seçip kurulumunu yap. Ardından KCPM kext yükleme aracını kullanarak Rebuild Cache yaptım ve sistemi yeniden başlatdığımda Ses Kartımda aktifti.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Mavisakal_tr

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
7 Tem 2017
626
435
301
Ekran kartını tanıtmadıysan uygun SMBIOS yaparak kolayca sürücüyü yükleyebilirsin.
Çözümlerim:
Usb İmaj İçerisinde Efi-Kurulum Sonrası Araçlar Kalsöründeki Osxinfo kurulum paketi.dmg çift tıklayıp çalıştırdım
Buradan MULTIBEAST Tıkladım Ve MultiBeast.app Elma İşaretini Çalıştırdım
1- Quick Start - UEFI Boot Mode Seçtim Sonra
2- Drivers - Network - Atheros - AtherosE2200Ethernet v2.2.0 Check İşareti Koydum
3- Build Sekmesine Gelerek Kurduklarımı Yükletdim
Kapatıp Açtığımda Ekran Kartım - Ethernet Kartımı Tanıtmıştım
Ses Kartı İçinde Siteye Yazı Yazdım VoodooHDA 2.8.9 Ses Kurulum Paketi Kurulum Paketini İndirdim VoodooHDA Legacy 10.12 seçip kurulumunu yap. Ardından KCPM kext yükleme aracını kullanarak Rebuild Cache yaptım ve sistemi yeniden başlatdığımda Ses Kartımda aktifti.

• Like
Tepkiler: ResidentBomb
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler