(Başarılı Kurulum) HP-PROBOOK 6470b HD 4000 BCM943228HM4L | Intel(R) 82579V---Mojave ve High Sierra kurulumu

BraveEyes

APPRENTICE
29 Ara 2025
7
6
21
Selamlar.
Henüz 1 ay oldu macOS ile ilgileniyorum Konu başlığındaki Probook için 2 sürüm denedim.
1. High Sierra çok başarılı bir kurulum oldu wifi hariç tüm donanımlar çalışıyor. Şimdilik usb wifi ile kullanacağım. Ayrıca ethrnet ve Bluetooth da başarılı ve aktif.
2. Mojave denedim donanım izin verecekmi diye gayet o da kararlı ve başarılı oldu. Mojave nin bazı resimlerini paylaşacağım.

Opencore tarafında Opencore simplefy ile windowsta build ettim EFI yi oluşturdum dıleyenolursa Her iki sürüm içinde wifi harç başarılı EFI dosyası var.
Sürümlerin Her ikisinide Sitemizden indirdim. Hazırlayan arkadaşlara teşekkürler.
Opencore da EFI oluştururken belki 50 den fazla EFI oluşturdum artık o kadar el ve göz aşinalığı oldu ki PC yada Notebook elimde olduktan sonra EFI tarafında başarılı olacağımı düşünüyorum.
Soruları olan arkadaş olursa seve seve cevaplarım.
Emeği gecelere teşekkürler.

Mojave için bir kaç resim

Ekran Resmi 2026-12-30 11.37.47.png

Ekran Resmi 2026-12-30 11.38.19.png

Ekran Resmi 2026-12-30 11.38.48.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler