[Başarılı Kurulum] İ7 6700K 4.0 GHZ - MSI Z170A Gaming Pro Carbon - MSI GTX 980TI

nesa

APPRENTICE
11 Ocak 2018
9
1
0
34
5yd6uhei6xltLmXxaO6QGopR9fZvG3ZF.png
Ekran kartını ve ses driver'ını başarılı bir şekilde kurdum. icloud filan çalışıyor. Ama siri, facetime ve imessage çalışmıyor. Forumdaki yöntemleri denedim ethernet filan eh0'da ama konum olayı çalışmıyor. Galiba ip adresimden konum bulamıyor o tarz bir sorun olsa gerek.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,830
7,599
4,401
Konun başarılı kurulum için yetersiz. Kurulumda hangi adımları kullandın, ses ve grafik kartını tanıtmak için hangi yolları izledin bunları belirtmelisin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

nesa

APPRENTICE
11 Ocak 2018
9
1
0
34
Video'nuzdaki config ve driverların birebir aynını kullandım.
İlk başlangıçta ekran kartını tanımadı. Nvidia Web Driver Kurulumu ve Sorunları Çözme | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu konusundan yararlanıp MacOS 10.13.2 (17C88) driverını NVIDIA DRIVERS Quadro & GeForce macOS Driver Release 378.10.10.10.25.102 adresinden indirip kurdum. Ekran kartını tanıdı ekran düzeldi. Daha sonra sadece kulaklığı görüyordu. Dahali hoparlörü görmüyordu. AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu konusundan kextlerı yeniden indirip önceki kextlerin üstüne atıp değiştirip sonra Inject kısmına sizin gibi 1 verdim. Dahali hoparlörüde gördü. Bu şekilde sorunların çözüldü. İlk baştan itibaren icloud bağlanabildim. Ama diğer imessage facetime bağlanamadım. Siri de bağlanamıyorum hatası veriyor. Bu sorunları forumdaki konuları ve diğer yabancı kaynalardaki yöntemleri uygulamama rağmen çözemedim.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler