[Başarılı Kurulum] Lenovo 300-ISK 80Q7

DavidGilmour

APPRENTICE
1 Haz 2017
50
7
21
32
İstanbul
300-17-hero.png
Merhabalar arkadaşlar,
Lenovo 300-ISK 80Q7 da yaptığım kurulumu kısa bir şekilde anlatmak istiyorum. Öncelikle kurulumu abartmadan söylüyorum 15 20 kere yapmışımdır. Bunun yanında bir de 6 adet windows 10 kurulumu yaptım fakat ilk bulduğum macOS imajında sorunlar yüzünden 2 gün boyunca uğraştım.

En büyük sorun, ekran kartımı tanıtamamak olmuştu. Kurulumların birinde ses ve ethernet'i bilmeden bir şekilde yükledim çalışmıştı fakat ekran kartını hiç bir şekilde yapamamıştım. Yılmadan devam ettim.
Eğer bu işe başlayacaksanız kesinlikle yılmamanız gerekiyor çünkü sabır gerektiren bir kurulum. Bilgili olan insanlara çokça sormanız da gerek çünkü kurulduktan sonra ki adımlar bazen sorun çıkarıyor. Resimli anlatımlar gibi herşey öyle kolay olmayabiliyor.

İlk önce sisteminizin Aidata x64 yazılımı ile bütün özelliklerini en ince detayına kadar yazmanız gerekmekte çalışacak çalışmayacak donanımınızın analizini burada ki arkadaşlar yapacaklardır..
Unutmayın öncelikle sabır işi bu iş. Fakat meyvesi'de güzel bir Hackintosh. :) Aşağıda ilk açtığım konu linkini atıyorum. Eğer İntel 520 ekran kartı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa attığım konu linkin'de @montezuma bana özel bir config'dosyası ayarladı ve onu kullandım. Şu anda tamamen sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Usanmadan cevap verip yardım eden @montezuma ya çok teşekkür ediyorum. Umarım Hackintosh hakkında ilerleyen günler de bende bilgi sahibi olurum ve sizlere yardımcı olabilirim herkese hackintosh'ları ile mutluluklar. Bir de görsel paylaşayım sizlere :)
OkpTE1iDntP9Ob799ITfbgMUJVnQN3SU.png
ÇÖZÜLDÜ - Lenovo 300-ISK 80Q7 Ses / Grafik Tanıtmak | Sayfa 2 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Like
Tepkiler: montezuma
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler