1. hizliresim.com üzerinden resim paylaşımlarınızda resim silinir ve uyarı alırsınız. Bu yüzden farklı kaynaklara resim yükleyin.
    Uyarıyı kapat
Uyarıyı kapat
PROFİL MESAJINDAN YARDIM TALEPLERİ, BUNDAN BÖYLE İSTİSNASIZ SİLİNECEKTİR!!

[Başarılı Kurulum] macOS Sierra | Ryzentosh

'Başarılı Kurulumlar' forumunda harryhur tarafından 7 Ekim 2018 tarihinde açılan konu

Bu Sayfayı Paylaş

  1. AodCizB6D2y5zBIh66AZilryTVgcmewN.jpeg
    Donanım Bilgilerim
    • MSI B350M MORTAR
    • 16 GB CORSAIR DDR4 3000MHZ
    • AMD RYZEN 5 1600 + WRAITH FAN
    • 120 GB CORSAIR FORCE LE SSD
    • 240 GB TOSHIBA OCZ SSD
    • ASUS DUAL-GTX 1060 6GB GPU
    • REALTEK RTL8192CU WIRELESS
    Çalışmayanlar;
    1. Sadece ekran kartını tanıtamadım, nv_disable=1 yapmazsam cloverdan sonra siyah ekranda kalıyor.
    2. Ses kartında da sorun var sanırım ses kalitesi çok az geliyor
     
    #1 harryhur, 7 Ekim 2018
    Moderatör tarafından düzenlendi: 7 Ekim 2018
  2. Ekran kartın ile ilgili linki inceleyebilirsin; macOS Sierra 10.12.6 Nvidia Web Driver Sürücüsü | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

    Ses kartında hata yoktur, mutlaka yanlış giden bir şeyler var. İlk öncelik olarak AppleALC veya CloverALC yöntemlerini uygulayabilirsin.
    Bu arada; emeğine ve ellerine sağlık :)
    Sistemini stabil bir şekilde hazırladığında, rehberini nasıl kurduğun ile ilgili yöntemleri ve config dosyalarını paylaşabilirsen, seninle aynı donanıma sahip arkadaşları da memnun etmiş olursun.. :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Hepsini görmek için tıklayın...
  3. Stabil hale getirir getirmez video çekeceğim. Verdiğiniz link 10.12.6 ya uyumlu. Ancak ben 10.12.5 sürümün AMD için uyumlu kernelini kurabildim. Bu yüzden o linkteki dosyayı çalıştıramıyorum
     
  4. Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Hepsini görmek için tıklayın...
  5. Haklısınız sabahtan beri bununla uğraşıyorum yazdım sanıyordum. Bu dosyayı kurdum sorunsuz bir şekilde ancak cihazı kapatıp açınca logoda yükleme ekranı bir anda siyah olmaya başladı. Nv_Disable yapınca 7mb olarak bilgisayarı açıyorum, nvidia programını da görüyorum ancak aktif hale getirince yükleme ekranı siyahta kalıyor
     
  6. Clover Configurator ile sistem parametrelerinden webdriver'i aktif ettin mi?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Hepsini görmek için tıklayın...
  7. Evet aktif edince bu durum oluyor
     
  8. Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Hepsini görmek için tıklayın...
  9. baris_karaer bunu beğendi.
Yükleniyor...
Yükleniyor...