[Başarılı Kurulum] Monster Abra A5 v12.1 macOS Sierra

mustafa_ozkaya

PADAVAN
25 Haz 2017
159
13
221
25
Merhabalar, Uzun uğraşlar sonucu istediğim performansda oldu bilgisayarım ve bir kaç eksik dışında tamamen çalışıyor. Parlaklığın çözümü var fakat pek kendime güvenmiyorum o konuda belki ilerleyen zamanlarda ilgilenirim onunla bir diğer çalışmayan ise wifi tabiki onuda asus ile çözmeyi düşünüyorum. Dualboot ile kurdum windowsu sadece oyun oynamak için açıyorum. Telefonla eşzamanlı mesaj gelmesi, arama gelmesi falan beni hackintosha bağımlı yaptı diyebilirim. Vodoohda ile sesi tanıttım fakat hdmi ile ses gelmiyor onun çözemedim sadece. Kurmak isteyenlere config dosyamı atabilirim isterlerse. İyi forumlar :)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
Başarılı kurulum için yeterli değil. Adımlarını, kullandıdpın Config, kext dosyalarını ve kurulumda ve kurulum sonrasında aldığın hatalar varsa bunları paylaşmalısın ki, aynı cihaza sahip, Hackintosh kurulumda sorun yaşayanlara yol göstermiş olursun.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

mustafa_ozkaya

PADAVAN
25 Haz 2017
159
13
221
25
Başarılı kurulum için yeterli değil. Adımlarını, kullandıdpın Config, kext dosyalarını ve kurulumda ve kurulum sonrasında aldığın hatalar varsa bunları paylaşmalısın ki, aynı cihaza sahip, Hackintosh kurulumda sorun yaşayanlara yol göstermiş olursun.
Şimdi ssdt düzenlemeye çalışıyorum onuda halledeyim konuyu editlerim o halde

Evet yaklaşık 10 dk önce tüm herşeyi aktif hale getirdim.
hackintosh-cihazlarda-imessage-etkinlestirmek.84 Bu konu ile imessange ve facetime sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.
Sierra 10.12.4 Kurulum Sonrası Ekran Parlaklığı Çalıştırmak | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu konu ile de parlaklığı hallettim zorlanan arkadaşlar olursa çekinmeden sorabilir.
OS-X-Realtek-Network ethernet kartı için bu kexti kullanıyorum.
Dropbox - ACPIBattery manager.zip batarya yüzdesi için bu kext
ses için vodoohda kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı bana. Yakında edup 8508gs yaklaşık 5-6 dolar olan usb wi-fi donanımı ile bu işi tamamen çözmüş oluyorum.
Kurulum ekranını geçip masaüstüne gelmek için hiçbir şey yapmanıza gerek yok tek yapmanız gerek sisteme uygun config dosyasıyla sistemi boot etmek

BLp5ODPwsXItCBh3ZeVmqXKxFgLh3bbK.png

Ekli dosyalar

• Like
Tepkiler: Ediko ve montezuma

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
26
Bishkek
Hocam bende bilgisayari aldim yarin geliyor da simdi sierra indirdim tam olarak hangi kextleri indirmem lazim

mustafa_ozkaya

PADAVAN
25 Haz 2017
159
13
221
25
Yukarıdaki mesajıma bakarsanız orda ethernet kexti var bu internete girmeniz için gerekli. Batarya kexti var ayrıca oda batarya yüzdesini göstermek için gerekiyor ekran parlaklığı için bakmanız gereken konuyu attım oradan yardım alabilirsiniz olmazsa videoda paylaşabilirim. Başka hiçbir kexte gerek yok

Yukarıdaki mesajıma bakarsanız orda ethernet kexti var bu internete girmeniz için gerekli. Batarya kexti var ayrıca oda batarya yüzdesini göstermek için gerekiyor ekran parlaklığı için bakmanız gereken konuyu attım oradan yardım alabilirsiniz olmazsa videoda paylaşabilirim. Başka hiçbir kexte gerek yok
Hocam bende bilgisayari aldim yarin geliyor da simdi sierra indirdim tam olarak hangi kextleri indirmem lazim

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
26
Bishkek
Hocam bende simdi basladim kuruluma hd630 configle kurulumu baslattim baslangicta yapmam gereken bir ayar varmi

hocam voodoo hda nın hangi versiyonunu kurdunuz

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
26
Bishkek
tamam hocam ben kurulumları bir yapayım buradan haber veririm

hocam bu realtek internet kextini nasıl kuruyoruz

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
26
Bishkek
hocam şu anda herşey hazır birtek yarın bir tane usb wifi alacağım tek sıkıntım app storeye giriş yapamıyorum

birde smbios olarak ne kullanıyorsunuz

mustafa_ozkaya

PADAVAN
25 Haz 2017
159
13
221
25
hocam şu anda herşey hazır birtek yarın bir tane usb wifi alacağım tek sıkıntım app storeye giriş yapamıyorum

birde smbios olarak ne kullanıyorsunuz
sistem kimliği olarak 14,3 kullanıyorum. İnternet olayını hallettiyseniz app store'a girmeniz lazım şöyle bir önerim var imessange konusundaki önergeleri tamamlayıp tekrar deneyin belki çalışır

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
26
Bishkek
onu yarın bir wifi kart aldıktan sonra deneyeyim şimdi telefondan bağlıyım telefon interneti ile zor oluyor

xardaks

APPRENTICE
13 Eyl 2018
18
5
21
43
Herkese merhabalar,
Benim makinede monster abra a5v13.2.2 sizin ayarları denedim ama sonuç alamadım. Touchpad sorunum ve özellikle cok geç açılma oluyor.( Sistem Windows yanına hfs olarak kurdum. Sistem sierrada 7 MB uhd 630 olarak goruyor. Fakat mojave de normal olarak tanıyor. Fakat touchpad ve sistem geç açılma yine var. ) Efi klasörünü verebilir misiniz.

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
26
Bishkek
Herkese merhabalar,
Benim makinede monster abra a5v13.2.2 sizin ayarları denedim ama sonuç alamadım. Touchpad sorunum ve özellikle cok geç açılma oluyor.( Sistem Windows yanına hfs olarak kurdum. Sistem sierrada 7 MB uhd 630 olarak goruyor. Fakat mojave de normal olarak tanıyor. Fakat touchpad ve sistem geç açılma yine var. ) Efi klasörünü verebilir misiniz.
Merhaba hocam touchpad ile ilgili tam nasıl bir hata aliyorsunuz

Ben high Sierra kurulumu yapmıştım Abra A5 için şuan hackintoshu kaldırmak zorunda kaldım HDD değiştirdiğini için ekran kartini 1050 kullanamazsınız hd630 u tam performans kullanmak için USB içerisindeki hd630 config dosyasini kopyalarsaniz ekran kartı sorununuz düzelecektir. Wifi içinde harici bir kart almanız gerekli

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler