Merhabalar arkadaşlar yaklaşık bir aylık bir çabanın ardından Monster labtobumda ikinci bir diske Hackintosh kurmayı başardım. Bu forum ve @montezuma hocamın emeklerine karşın bu rehberi açmayı borç bildim kendime.
Hemen başlayayım
Monster Abra A5 V2.1.1 harici bir SSD'ye Sierra kurdum. Gerekli rehberlerden kurulumu ve boot ayarlarını yaptıktan sonra config ve DSDT editlemelerine başlayabilirsiniz.
Çalışanlar:
Config ve DSDT'ler
Yandex.Disk
Elimden geldiğince en doğru ayarları yapmaya çalıştım ve sonuç bu umarım faydalı olur emeği geçenlere tekrar teşekkürler.
Hemen başlayayım
Monster Abra A5 V2.1.1 harici bir SSD'ye Sierra kurdum. Gerekli rehberlerden kurulumu ve boot ayarlarını yaptıktan sonra config ve DSDT editlemelerine başlayabilirsiniz.
Çalışanlar:
- Hd4600 Ekran Kartı (Başlangıçta glitch için bir kaç kext vardı ilk denememde işe yaramıştı sonra tekrar başladı)
- Parlaklık
- Ses
- Güç Yönetimi
- Nvidia Ekran kartı devre dışı
- Ethernet
- Touchpad
- Sleep(Sistem kendini yeniden başlatıyor)
- Hd4600 için config.plist e gerekli değerleri girdim.
- Parlaklık için Dsdt yamaladım
- Ses için AppleALC.kext kullanıp Config liste gerekli değerleri(İD:4) girdim
- Güç yönetimi için DSDT yamalandı x86PlatformPlugin görünmüyor bunun için config.plist içinde ACPI kısmındaki ayarları uygulayın
- Nvidia Ekran Kartı için DSDT yamalandı hazır olarak DSDT'ler eklendi kendiniz yapmak isterseniz
- Ethernet için MultiBeast üzerinden Atheros E2200 yüklendi.
- Touchpad için konudaki Smart touchlardan en güncel kext yüklendi.
Config ve DSDT'ler
Yandex.Disk
Elimden geldiğince en doğru ayarları yapmaya çalıştım ve sonuç bu umarım faydalı olur emeği geçenlere tekrar teşekkürler.
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Desktop
- Anakart Modeli
- Asus B365-MK
- İşlemci Modeli
- İ5 9400F
- Grafik Kartı
- Amd RX 590
- Ağ Aygıtları
- Fenvi T919