Merhabalar. Biraz emek harcayarak kurabildim bilgisayarıma high sierrayı. Kolay değildi kurmak ama değdi uğraşmaya aşırı güzel bi işletim sistemi ve gayet akıcı çalışıyor. Kurarken referans aldığım yerler:
Gayet açıklayıcı bi kurulum videosu olmuş burdan takip ettim.
Bir de bu rehber yardımcı oldu buraya da baktım. Kurmak için bunlar yetti benim için;
Adım adım MacOS Hackintosh Kurulum Rehberi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
İlk kurduğumda az alan vermiştim o yüzden tekrar kurdum. İkinci kuruşumda USB 3.0 USB ile kurmaya çalıştım ve hata aldım. USB' yi 2.0 ile değiştirerek bu hatayı çözdüm.
Sesi bunun ile hallettim:
VoodooHDA 2.9.0 Ses Kurulum Paketi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ve en son parlaklık sorunu uzun olan rehber ile adım adım dikkatlice uyguladım o sorunum da çözüldü.
Wi-fi için Asus USB n10 aldım. Okul interneti hariç heryerde çalıştı .
Şimdilik bu kadar. Ekleyecek birşeyim olursa yine eklerim. Sıkıntı yaşayanlara da yardımcı olmak isterim. Ben de o yollardan geçtim anlarım.
Gayet açıklayıcı bi kurulum videosu olmuş burdan takip ettim.
Adım adım MacOS Hackintosh Kurulum Rehberi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
İlk kurduğumda az alan vermiştim o yüzden tekrar kurdum. İkinci kuruşumda USB 3.0 USB ile kurmaya çalıştım ve hata aldım. USB' yi 2.0 ile değiştirerek bu hatayı çözdüm.
Sesi bunun ile hallettim:
VoodooHDA 2.9.0 Ses Kurulum Paketi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ve en son parlaklık sorunu uzun olan rehber ile adım adım dikkatlice uyguladım o sorunum da çözüldü.
Wi-fi için Asus USB n10 aldım. Okul interneti hariç heryerde çalıştı .
Şimdilik bu kadar. Ekleyecek birşeyim olursa yine eklerim. Sıkıntı yaşayanlara da yardımcı olmak isterim. Ben de o yollardan geçtim anlarım.
Moderatörün son düzenlenenleri: