Merhaba Arkadaşlar; Sonunda tam bir mac'im oldu
Daha öncede bir çok kez kurulum yapmıştım ancak bu kadar stabil olmamıştı. Öncelikle OSXİNFO sitesine bu konuda verdiği destek için teşekkür ederim. LAPTOP dosyasını indirip rehberler yardımı ile SSD üzerine kurulum yaptım.
Aliexpres'ten 22 gün önce sipariş ettiğim NEW Broadcom WIFI Wireless AC BCM94352Z network card M.2 NGFF 802.11AC 867 Mbps Bluetooth wifi BT4.0 Wlan adapter card BCM94352 wifi kartında wifi tam uyumluluk gösterdi. Ancak Bluetooth ilk denemelerimde çalışmadığı için sizin ÇÖZÜLDÜ - Broadcom BCM94352Z nasıl tanıtılır? | Sayfa 4 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu yardım sayfanızdan yararlandım.
Çalışanlar:
Mikrofon, Hoparlör, ses için çok uğraştım ancak tarife göre yap boz ile 11 numara işimi gördü
Siri, Kamera, Facetime, imessage, Fare, Airdrop, Bluetooth,
çalışmayan yok desek daha kolay
Çalışmayanlar:
Ekran ve Nigth Shift
Bu Mac hakkında sayfasında MSI GeForce GTX 980M 0 MB şeklinde görünüyor.
Harici Grafik Kartını tanıtmaya çalıştım. Yabancı sitelerde bir şeyler buldum ancak bozmamak için fazla kasmadım. ancak başarılı olmayınca nvidia driveri çıkmasına bıraktım.
sizlerede kolaylıklar diliyorum
Sistem Bilgileri:
MSI GT72S GTX 980M
CPU = 6th Gen. i7
OS = Windows 10 Home
CHIPSET = Intel CM236
HAFIZA = DDR4-2133 - 32 GB
EKRAN = 17.3" Full HD (1920x1080), G-SYNC ready with 75Hz
GRAFİK KARTI (Harici) = GeForce GTX 980M
GRAFİK KARTI (Dahili) = İntel
RAM = 4GB GDDR5
DEPOLAMA = 2.5" HDD 1TB
OPTİK SÜRÜCÜ = BD Writer / DVD Super Multi
SES = Sound by Dynaudio with Woofer
WEBCAM = FHD type (30fps@1080p)
CARD OKUYUCU = SD (XC/HC)
ETERNET = Killer E2400 Gigabit Ethernet with Killer Shield
KABLOSUZ = Killer AC Wireless 1535'i yukarıda belirtiğim wifi kartla değiştirdim.
BLUETOOTH = Qalcom Bluetooth v4.1 yukarıdaki combo kartla değiştirdim.
Daha öncede bir çok kez kurulum yapmıştım ancak bu kadar stabil olmamıştı. Öncelikle OSXİNFO sitesine bu konuda verdiği destek için teşekkür ederim. LAPTOP dosyasını indirip rehberler yardımı ile SSD üzerine kurulum yaptım.
Aliexpres'ten 22 gün önce sipariş ettiğim NEW Broadcom WIFI Wireless AC BCM94352Z network card M.2 NGFF 802.11AC 867 Mbps Bluetooth wifi BT4.0 Wlan adapter card BCM94352 wifi kartında wifi tam uyumluluk gösterdi. Ancak Bluetooth ilk denemelerimde çalışmadığı için sizin ÇÖZÜLDÜ - Broadcom BCM94352Z nasıl tanıtılır? | Sayfa 4 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu yardım sayfanızdan yararlandım.
Çalışanlar:
Mikrofon, Hoparlör, ses için çok uğraştım ancak tarife göre yap boz ile 11 numara işimi gördü
Siri, Kamera, Facetime, imessage, Fare, Airdrop, Bluetooth,
çalışmayan yok desek daha kolay
Çalışmayanlar:
Ekran ve Nigth Shift
Bu Mac hakkında sayfasında MSI GeForce GTX 980M 0 MB şeklinde görünüyor.
Harici Grafik Kartını tanıtmaya çalıştım. Yabancı sitelerde bir şeyler buldum ancak bozmamak için fazla kasmadım. ancak başarılı olmayınca nvidia driveri çıkmasına bıraktım.
sizlerede kolaylıklar diliyorum
Sistem Bilgileri:
MSI GT72S GTX 980M
CPU = 6th Gen. i7
OS = Windows 10 Home
CHIPSET = Intel CM236
HAFIZA = DDR4-2133 - 32 GB
EKRAN = 17.3" Full HD (1920x1080), G-SYNC ready with 75Hz
GRAFİK KARTI (Harici) = GeForce GTX 980M
GRAFİK KARTI (Dahili) = İntel
RAM = 4GB GDDR5
DEPOLAMA = 2.5" HDD 1TB
OPTİK SÜRÜCÜ = BD Writer / DVD Super Multi
SES = Sound by Dynaudio with Woofer
WEBCAM = FHD type (30fps@1080p)
CARD OKUYUCU = SD (XC/HC)
ETERNET = Killer E2400 Gigabit Ethernet with Killer Shield
KABLOSUZ = Killer AC Wireless 1535'i yukarıda belirtiğim wifi kartla değiştirdim.
BLUETOOTH = Qalcom Bluetooth v4.1 yukarıdaki combo kartla değiştirdim.