İşlemci: i5 3210
Wifi: Atheros AR9485
GPU: Intel HD 4000 ve Nvidia GT 620M
Disk: 60 Gb Ssd
Öncelikle kurulum yapmadan bios ayarlarına gelip
AHCI Mode Control Manuel
Set AHCI Mode Enabled yaptım
daha sonra USB EFI içinde kurulum sonrası araçlar içindeki high sierra Config dosyaları
içeriğini
EFI\Clover içine kopyaladım. Clover ile boot edip options > config içinden config_HD4000_1366x768_6series.plist dosyasını seçtim ve kuruluma başladım hiçbir sorun yaşamadan kurulum bitti.
Ses çalışmadı önce VoodooHDA pkg ile kurulum yaptım düzeldi
Atheros AR9485 çalışmıyordu bu siteden sierra için yapılmış kext dosyasını yine kurulum sonrası araçlar içindeki KCPM Utility Pro uygulaması ile yükledim.
Şu anda çalışan kısımlar :
Ekran kartı Intel HD 4000 olarak çalışıyor.
Tek sorun aydınlatma ayarları çalışmıyor ilk açıldığında ışık düşük geliyor uyku moduna girerken direk uyumadan uyandırırsam full açıyor ışığı öyle kullanıyorum.
Nvidia GT 620M yükleyemedim ama çözünürlük sorunum yok HD 4000 1366x768 olarak çalışıyor
Wifi Atheros AR9485 çalışıyor yalnız bluetooth çalışmıyor.
Wifi: Atheros AR9485
GPU: Intel HD 4000 ve Nvidia GT 620M
Disk: 60 Gb Ssd
Öncelikle kurulum yapmadan bios ayarlarına gelip
AHCI Mode Control Manuel
Set AHCI Mode Enabled yaptım
daha sonra USB EFI içinde kurulum sonrası araçlar içindeki high sierra Config dosyaları
içeriğini
EFI\Clover içine kopyaladım. Clover ile boot edip options > config içinden config_HD4000_1366x768_6series.plist dosyasını seçtim ve kuruluma başladım hiçbir sorun yaşamadan kurulum bitti.
Ses çalışmadı önce VoodooHDA pkg ile kurulum yaptım düzeldi
Atheros AR9485 çalışmıyordu bu siteden sierra için yapılmış kext dosyasını yine kurulum sonrası araçlar içindeki KCPM Utility Pro uygulaması ile yükledim.
Şu anda çalışan kısımlar :
Ekran kartı Intel HD 4000 olarak çalışıyor.
Tek sorun aydınlatma ayarları çalışmıyor ilk açıldığında ışık düşük geliyor uyku moduna girerken direk uyumadan uyandırırsam full açıyor ışığı öyle kullanıyorum.
Nvidia GT 620M yükleyemedim ama çözünürlük sorunum yok HD 4000 1366x768 olarak çalışıyor
Wifi Atheros AR9485 çalışıyor yalnız bluetooth çalışmıyor.