Ürün özellikleri
Anakart Z790M Plus ASUS
İşlemci İ5 14400F İntel
Ram 64 GB 6000 MHZ-XPG
GPU RX570-4GB SAPPHİRE ---Bu akşam RX VEGA64 8 GB takacağım. umarım daha verimli olur .
SSD; GEN4 CRUCİAL 1 TB M2
Soğutma; TUF 240MM Sıvı Soğutma
PSU: 1000W Asus TUF
Coolermaster TD500V2 Kasa
Monitör 34 " Samsung G8 OLED 2k monitör
Steelseries Apex Pro 2023 TKL Wireless
Mouse Razer Viper v2 Pro
Wifi-Bluetooth ; 3165NGW Dual band wireless- itlwm ve heliport ile bluetooth wifi sorunsuz ( ancak AirDrop halen başaramadım...)
Tüm kullandığım donanımları belirtmeye çalıştım.
Çalışanlar,
Herşey
Çalışmayanlar
çalışmayan bir donanım yok
Benchmark sonucu 13200-13500 lere kadar çıkıyor hiç açık uygulamada vs olmadığında.
Sistem tamamen elden geçtiğinde de EFİ klasörü paylaşımı yapacağım.
@kindo @strangerone , sizlere bir soru sormak istiyorum. bu bench sonuçları tatmin edici mi sizce ?
wifi bluetooth olayında AirDrop için bunu native yapabiliyor muyuz ? kullanma şansımız olur mu ?
bu sistem mi sizce daha mantıklı yoksa Mac mini m4 - 16 ram 256 sistem mi ? stabilite konusunda ilerleyen aşamalarda sorun yaratır mı hackıntosh ile kurduğum sistem.
değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Anakart Z790M Plus ASUS
İşlemci İ5 14400F İntel
Ram 64 GB 6000 MHZ-XPG
GPU RX570-4GB SAPPHİRE ---Bu akşam RX VEGA64 8 GB takacağım. umarım daha verimli olur .
SSD; GEN4 CRUCİAL 1 TB M2
Soğutma; TUF 240MM Sıvı Soğutma
PSU: 1000W Asus TUF
Coolermaster TD500V2 Kasa
Monitör 34 " Samsung G8 OLED 2k monitör
Steelseries Apex Pro 2023 TKL Wireless
Mouse Razer Viper v2 Pro
Wifi-Bluetooth ; 3165NGW Dual band wireless- itlwm ve heliport ile bluetooth wifi sorunsuz ( ancak AirDrop halen başaramadım...)
Tüm kullandığım donanımları belirtmeye çalıştım.
Çalışanlar,
Herşey
Çalışmayanlar
çalışmayan bir donanım yok
Benchmark sonucu 13200-13500 lere kadar çıkıyor hiç açık uygulamada vs olmadığında.
Sistem tamamen elden geçtiğinde de EFİ klasörü paylaşımı yapacağım.
@kindo @strangerone , sizlere bir soru sormak istiyorum. bu bench sonuçları tatmin edici mi sizce ?
wifi bluetooth olayında AirDrop için bunu native yapabiliyor muyuz ? kullanma şansımız olur mu ?
bu sistem mi sizce daha mantıklı yoksa Mac mini m4 - 16 ram 256 sistem mi ? stabilite konusunda ilerleyen aşamalarda sorun yaratır mı hackıntosh ile kurduğum sistem.
değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: