[Başarılı Kurulum] UEFI - Casper Nirvana; i3, HD4000, 4GB, HDD - High Sierra 10.13.2

KemalALKIN

PADAVAN
7 Nis 2017
145
135
101
ANKARA
[Başarılı Kurulum]
UEFI boot ve bios ayarlarındadır.
Casper Nirvana; i3, HD4000, 4GB, HDD - High Sierra 10.13.2

Kullanılan imaj (Laptop):
macOS High Sierra 10.13.2 Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

Laptopum (hurda nerdeyse) ekransız olduğu için hdmi bağlantısı sağlarken sistemi kurup açtım ve herşey çalıştı. Daha sonra çıkan güncelleştirmeleri kurdum itunes vs. En son olarak EFI bölümünü olduğu gibi sistemin EFI bölümüne uygun şekilde yerleştirdim. (UEFI olduğu için ve biostan uefi açık olduğu için). İşte hepsi bu kadar. Test cihazımdır. Cihaz 3. nesil intel makinedir.

Not: Tek seferde kurulumu gerçekleştirebilmeniz için yukarıda verdiğim konudaki imajı kullanınız.

Bu cihazda HDMI dan ses gelmesi için voodoohda sürücüsü ile config düzenlemesi gerekmektedir. Kullanmadığım için sadece dahili hoparlörler. :)

Saygılar;
KemalALKIN | osxinfo.net

• Like
Tepkiler: Ediko ve montezuma

Dorukkuzey

JEDI
12 Kas 2017
202
48
271
Merhaba arkadaşım; bende de aynı cihaz var High Sierra 10.13.6 imaj kurulumu yaptım. Ekran kartı hariç herşey çalışıyor.Fakat HD4000 ekran kartını bir türlü aktif edemedim 4 mb gözüküyor. Sen bunu nasıl başardın.Bu konu hakkında yardım edebilir misin?

BootLoader
OpenCore 1.0
İşlemci Modeli
Intel i5 10400
Grafik Kartı
Amd RX 590
Ağ Aygıtları
Fenvi T919 1750Mbps Pci Card
Disk ve RAM
240 gb m.2 ssd & 16 gb Ddr4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler