Big Sur HD 4000 USB to VGA Ekran Tanıtmak

hanzala

APPRENTICE
5 Ara 2020
66
10
21
Merhaba iyi forumlar. Dell inspiron 5520 i5 3210m hd4000 bilgisayarım için usb to vga ile 2. Ekrana bağlamak mümkün mü? Kabloyu aldım fakat nasıl yapacağımı bulamadım bilgisi olan var mı ?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,807
7,589
4,401
İlk olarak VGA desteklenmiyor. Bundan sonra USB'den VGA ile monitörden görüntü almak? Cihazın USB üzerinden grafik sinyali gönderebiliyor mu? Zira HD 4000 GPU ile bu pek mümkün değil ama sen bizi aydınlatırsan sevinirim.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

hanzala

APPRENTICE
5 Ara 2020
66
10
21
vga desteklenmiyor evet hocam zamanında kaos hocamla da baya bi denedik fakat sonuca ulaştıramamıştık. hdmi to vga ile bi ekran bağlayabiliyorum fakat bi ekran daha bağlamam gerektiği için alternatif yollar aradım sonra usb to vga kablosu aldım, windows üzerinden bağlantıyı kurabildim driver ile ama hackintosh tarafında uygun driver bulamadım. sanırım osx desteklemeyen bi adaptör, almış olduğum. yani olaya zaten hakim değilim çok tecrübesi olan varsa diye foruma yazmak istedim

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,807
7,589
4,401
İstediğin şeyin çözümü yok. Güncel sistemlerde Thunderbolt veya muadili portlar ile eğer dahili GPU sinyal gönderiyorsa bu mümkün. Ancak eski sistemlerde VGA -> USB portu üzerinden olacağını düşünmüyorum. Eğer çözümünü bulursan bizimle paylaş.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

hanzala

APPRENTICE
5 Ara 2020
66
10
21
yani teoride anakart veya işlemci bunu windowsta desteklediği için osxte de olabilir diyorum ama pratikte durum ne olur bilgim yok. osx desteklediği yazan bazı adaptörler var fakat yurtiçi mağazalarda bulamadım. widescreen bi ekrana geçme fikri oluşturdu bu durum fakat hd4000 de widescreen i de desteklememe gibi bi durum olur mu ya da ekranın tamamına yayılmama gibi bişi olur mu ondan da emin değilim bilginiz var mı bu konuda? ama eğer usb üzerinden bi çözüme ulaşırsam buraya yazarım

• Like
Tepkiler: montezuma