bigsur kurulumu için ücretli veya ücretsiz destek ihtiyacım var

Bu konudaki mesaj 2 en iyi cevap olarak seçildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcagdas26

APPRENTICE
20 Ara 2020
3
2
21
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye olabildim yeni bir kasa topladım buna bigsur kurmak istiyorum şuan bilgim sıfır bilgisayarı iş için kullandığımızdan en sorunsuz ve hızlı şekilde nasıl kurabilirim. ücretli veya ücretsiz destek ihtiyacım var sistemime uyumlu kext driver elinizde ne varsa yardımcı olursanız sevinirim. pc de sadece corel ve photoshop kullanıyoruz.
Bilgisayarım şu şekilde;

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

elimdekiler; anakartıma sanırım uyumlu hpstuff/MSI-B460M-PRO-VDH-WIFI-Hackintosh şunları indirdim ve
macOS Big Sur Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu @KaoS beyin bigsur imajı

Son düzenleme:
Anakart Modeli
B460M PRO-VDH WIFI
İşlemci Modeli
Intel® Core™ i5-10400 CPU @ 2.90GHz
Grafik Kartı
Radeon RX 580 Series 8GB
Ses Kartı Modeli
High Definition Audio Device
Ağ Aygıtları
Intel® Dual Band Wireless-AC 3168
Disk ve RAM
256 SSD - 32 GB DDR4 3200MHZ

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Forumda ücretli destek yoktur. Burası açık kaynak bir platformdur. Eğer Hackintosh kuracaksanız burada anlayan herkes anladığı oranda size yardımcı olacaktır.

Her şeyden önce yukarıda paylaştığınız sistem bilgilerinizi profil kısmından imzanıza ekleyin.

Sonrasında yapmanız gerken aşağıdaki kurulum konusunu takip edip gerekli dosyaları indiirip işe başlamaktır.

İndirdiğiniz dosyalar içerisinden 018 - Masa Üstü - Comet Lake.plist olan dosyanın adını config olarak değiştirip bios ayarlarnı kurulum konusundaki gibi belirledikten sonra kuruluma başlayacaksınız.

Merak etmeyin forumda hackintosh kurabilmeniz için yeterince kaynak mevcut. Takıldığınız yerleri uygun başlıkta konu açıp sorununuzu açıklarsanız gerekli yardımı alabilirsiniz.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD
  • Like
Tepkiler: KaoS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler