Bİlgisayar açılmama sorunu

KaspiJAS

APPRENTICE
31 Ara 2016
45
7
0
33
Kolay gelsin konuya geçelim;
BIOS güncelledikten sonra oyunlarda fps 80 de iken 10 saniyeliğine fps 02 oluyordu sonra 80'e çıkıyordu geri. Ben de uzun zamandır PC'yi temizlememiştim. Neyse güzel bir şekilde hata yapmadan temizledim. Her şeyi mis gibi oldu, PC açılmadı. Dört kere bib etti sonra RAM'larden dedim ama temizlerken RAM'lere hiç değmedim ya da çıkarmadım neyse.. Tekini çıkartıp açtım. İki ram var; İkiside 2' lik açıldı. PC kapadım öbürünü denedim. Farklı slotlarda 2' side çalısıyordu ama 2' sini takınca niyeyse PC açılmıyordu. Bir yıldır kullanıyorum RAM'leri sıkıntı olmamıştı. Neyse tek 2' likle açtım PC' yi. Açıldı Google'a girdim (kasa sağ altta duruyor), bir baktım sağ tarafım duman altı. PC' den duman yükselip beyaz sol tarafımda fiş var (ana fiş) direk çektim odadan çıktık. Geri geldim kabloları söktüm. İçini açtım baktık görünür bir şey yok. Tüm parçaları kokladım hangisinden yanık kokusu geliyor diye. Güç kaynağı ve hard diskten, bir de işlemciden geliyordu. Hepsinde aynı koku vardı. Taktık geri kapağını duruyor. Olay 30 dk önce oldu. PC' yi açmayı denemedim, açmamda. Şimdi ne yapayım claus ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

KaspiJAS

APPRENTICE
31 Ara 2016
45
7
0
33
Pc'yi su anda actım 4 gb RAM ile açıldı. Sıkıntı yok, 10 dakikadır açık. 2 saat test edeceğim.

KaspiJAS

APPRENTICE
31 Ara 2016
45
7
0
33
Valla 4 ay önce en son pc ciye götürdüm 50 lira verdim. Windows 10, bakım herşeyi yapıldı, kablolar toplanıldı. Bakalım birşey olursa götüreceğimde hava yağmurlu burada.
Şu anda pc nin içine bakıyorum. Sürekli müzik açtım, işlem yapıp pc yi gözetliyorum yan kapak açık.

Moderatörün son düzenlenenleri:
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler