Merhabalar! Bilgisayarımı 10.12 Sierra'ya yükseltmek istiyorum.
osxinfo.net
Buradaki konudan Desktop imajını indirip Windows üzerinden flaşıma yazdırdım. Ancak Sierra kurulum ekranına gelemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Forumda şu konuda @montezuma hocanın verdiği kextler ve config dosyalarını da denedim fakat yine kurulum ekranına ulaşamıyorum.
osxinfo.net
macOS Sierra 10.12.6 Güncel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
*****GÜNCL REHBER ve İMAJ İÇİN BAĞLANTIDAKİ KONUYU KULLANIN****** macOS Sierra Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu OSXinfo üyeleri için hazırladığımız MacOS Sierra'nın en güncel sürümüdür. Masaüstü için 10.12.6...
Buradaki konudan Desktop imajını indirip Windows üzerinden flaşıma yazdırdım. Ancak Sierra kurulum ekranına gelemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Forumda şu konuda @montezuma hocanın verdiği kextler ve config dosyalarını da denedim fakat yine kurulum ekranına ulaşamıyorum.
P5GC-MX/1333, e7400, gtx550ti Hackintosh Uyumu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Sistemim aşağıda ki gibi hangi sürümü yükleyebilirim. Mojave denedim bios desteklemiyor. CPU: core duo 2 e7400/LGA 775 Grafik: gtx550ti, 1600x900 Anakart: P5GC-MX/1333
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore Bootloader 0.7.9
- Laptop Modeli
- Acer Aspire ES1-572-30K0
- İşlemci Modeli
- Intel Core i3 6100U
- Grafik Kartı
- Intel HD 520
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC233
- Ağ Aygıtları