Bir kere yeniden başlattım ve sistem gitti

tarikkamat

APPRENTICE
15 Kas 2018
53
6
21
24
merhaba, tecrübeli abilerim kardeşlerim bilgisayarı yeniden başlatmak istedim normal çalışıyordu hiç bi sorun yoktu yani en azından ben normal kullanıcı için konuşuyorum ve daha açamadım normalde çalışan usbden boot etmeye de çalıştım fakat yine aynı sonuç pc sürekli kendini yeniden başlatıyor. tüm bunlar hızlıca oluyor buraya video ekleyemediğim için drive a yükledim izlerseniz çok teşekkür ederim
Bu arada hiç bir şey açılmıyor ne tekrar sıfırdan kurmak istesem ne recovery modu ne normal hiç açılmıyor sürekli restart döngüsü
macOS macerasının sonuna gelmek istemiyorum umarım bi çaresi vardır :cry:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

KaoS

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
1 Eki 2017
13,766
3,944
4,401
Sistemine en son ne kurdun ?
Ayrıca USB üzerinden sıfırdan kurulum yapmayı denedin mi ?
S/L/E veya L/E içerisine kurulumuş bir kext soruna yol açıyor gibi görünmekte ama tam emin değilim çünkü videoyu her ne kadar yavaşlatsamda kodlar net belli olmuyor.
Sıfırdan kurulum yapıp sonucu payalaş.

BootLoader
Opencore 0.8.4
Laptop Modeli
Lenovo IdeaPad 300-15isk
Anakart Modeli
1- Asus TUF H310-Plus Gaming 2-Asus P8H61
İşlemci Modeli
1- i5 9400F 2- i5-2400
Grafik Kartı
1- RX 570VR 2- 9600GT
Ses Kartı Modeli
1- Realtek ALC887 2- Realtek ALC888B
Ağ Aygıtları
1- İntel L211 2- Realtek RTL8169
Disk ve RAM
1- 240 GB SSD & 1000 GB HDD & 16 GB DDR4 2- 240 GB SSD & 500 GB HDD & 16 GB DDR3

tarikkamat

APPRENTICE
15 Kas 2018
53
6
21
24
Sistemine en son ne kurdun ?
Ayrıca USB üzerinden sıfırdan kurulum yapmayı denedin mi ?
S/L/E veya L/E içerisine kurulumuş bir kext soruna yol açıyor gibi görünmekte ama tam emin değilim çünkü videoyu her ne kadar yavaşlatsamda kodlar net belli olmuyor.
Sıfırdan kurulum yapıp sonucu payalaş.
Sıfırdan yapıyorum yine
@montezuma , ÇÖZÜLDÜ - DELL Inspiron 15 5567 Kurulum Sonrası Sorunlar - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu hocam bu konuda paylaştığınnız ssdt dosyaları böyle bir şey yapabilir mi?
dediğiniz gibi sıfırdan kurulum yaptım 15.5 e de güncelledim ama sonra @montezuma nın o üst satırlardaki ssdt dostlarını atınca sistem yine gitti
sorun. önceki config.plistimi kullanmam sanırın çünkü @montezuma nın benim için yaptığı plis 15.4dü 15.5de kullanamıyorum açılırken disk çökmüş gibi algılıyor mac kur geri döndür disk izlencesi olan pencere açılıyor o plist ile boot ettiğimde

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,803
7,588
4,401
ACPI / Patched içindeki DSDT dosyalarını kaldırıp deneme yap.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet