Merhabalar.Black sierrayı başarılı bir şekilde masaüstüme kurdum.Fakat usb çoklayıcısıyla hiç bir aygıtımı tanıtamıyorum.Tek tek kasadaki portlara takmam gerekiyor.Bunun çözümü var mı acaba.Yardımcı olabileceklere teşekkür ederim.
Zaten kendi güç kaynağı var hocam çoklayıcıyı herhangi bir porta 3.0 2.0 farketmeksizin görmemekte
İşlemcim Amd Ryzen 3 2200G
Ekran kartı RX 560
Asus Prime A320M-R anakart
Algılıyor hocam.High Sierra ilk deneyemim o yüzden karıştırıyorum ister istemez mazur görün.Tek sorun çoklayıcıyı görmemesi arkadaki portları denemedim tek tek usbleri ama çoklayıcı arkadaki portlara bağlıydı öne çektim yine görmedi tem tek bağlayınca görmeye başladı
Algılıyor hocam.High Sierra ilk deneyemim o yüzden karıştırıyorum ister istemez mazur görün.Tek sorun çoklayıcıyı görmemesi arkadaki portları denemedim tek tek usbleri ama çoklayıcı arkadaki portlara bağlıydı öne çektim yine görmedi tem tek bağlayınca görmeye başladı
Hayır hocam.Anlaşılmayacak ne var onu anlamadım.Çoklayıcıdan tek tek söküp pcye takınca çalışıyor,fakat çoklayıcıyla çalışmıyor.Çoklayıcının usbsi varya pcye bağlanan onu değiştirdim portunu fayda etmedi onu anlatmaya çalıştım
Hayır hocam.Anlaşılmayacak ne var onu anlamadım.Çoklayıcıdan tek tek söküp pcye takınca çalışıyor,fakat çoklayıcıyla çalışmıyor.Çoklayıcının usbsi varya pcye bağlanan onu değiştirdim portunu fayda etmedi onu anlatmaya çalıştım
Anlaşılmayacak ne mi var? Yazdığın o mesajı bir oku istersen tekrar. Bak bakalım sen anlayabiliyor musun? Ne imla ne yazım kuralı var. Bak şu cümlene:
"Tek sorun çoklayıcıyı görmemesi arkadaki portları denemedim tek tek usbleri ama çoklayıcı arkadaki portlara bağlıydı öne çektim yine görmedi tem tek bağlayınca görmeye başladı"
Bak son mesajın ne kadar düzgün yazılmış. Bunlara dikkat etmek lazım. Eğer bütün portlar sorunsuz çalışıyorsa sorun HUB'da. Emin olmak için mümkünse farklı bir Usb HUB edinip deneme yap.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.