evet 2.7.0 dediğiniz şeylerde ekliKullandığınız kextler 2.7.0 mı?
Release 2.7.0 · acidanthera/BrcmPatchRAM
bluetoothExternalDongleFailed DATA 00
bluetoothInternalControllerInfo DATA 0000000000000000000000000000
Üstteki girişler NVRAM sekmesine ekli mi?
bütün herşeyi ocatla yapıyorum zatenConfig.plist içerisindeki değişiklikleri OpenCore Configurator ile mi yapıyorsunuz? Eğer öyleyse hata verebilir.
OCAT ya da Propertree kullanın.
bi altındaki usb 3 ile denemiştim oda aynıUsb portların yapılandırmasında sorun olabilir mi?
Farklı port denediniz mi?
yok yine olmadı ama anlamadığım şey şu, bluetooth çalışıyorsa bilgisiyarı kapatıp acınca çalışmıyor ama diğer açılışta çalışıyor galibaBluetooth'u sıfırlamak için terminalde bu komutu çalıştırın
sudo pkill bluetoothd
Aşağıdaki komutu boot komutları arasına ekleyip NVRam Reset ile deneyin.
-btlfxbeta
Aslında bu girdinin 01 değil 00 olması gerekiyor. Görsel paylaşabilir misiniz?bluetoothExternalDongleFailed DATA 01" olarak görünüyor.
bende kontrol ettim bendede 01 olarak gözüküyoraynı adaptörle aynı sorunu yaşıyorum. bilgisayarın fişini çektiğim zaman sonraki açılışta bluetooth çalışmıyor. menü çubuğunda logonun üzeri çizik oluyor.
2 yöntemle çalışmaya başlıyor
1-hackintool uygulamasında nvram bölümüne girince "bluetoothExternalDongleFailed DATA 01" olarak görünüyor. Bu girdiyi silince bluetooth hemen aktifleşiyor ve reset vs gerek kalmadan çalışmaya başlıyor. (genelde bu yöntemi kullanıyorum)
2- sistemi nvram resetleyerek açtığımda bluetooth sorunsuz çalışıyor (her zaman aynı sonucu vermiyor, kafasına göre)
sorunun sequoiadan kaynaklandığını düşünüp venturaya sıfır kurulum yaptım ama yine aynı sorunu yaşıyorum. çok araştırdım ama bulabildiğim tek çözüm 1. seçenekte yazdığım oldu.
benim confige bakabilirsiniz çünkü şuan bendede 01 gözüküyorAslında bu girdinin 01 değil 00 olması gerekiyor. Görsel paylaşabilir misiniz?
zaten öyle şuan add kısmındada var delete kısmındadaBT kararsızlığı da o yüzden zaten. 00 olması gerekiyor.
NVRAM Add ve Delete sekmesini alttaki gibi düzenleyip NVRam Reset ile deneyin. Sonuca bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 59287
denedim hocam maalesef sorun devam ediyor. Hackintool nvram sekmesinde durum bu şekildeBT kararsızlığı da o yüzden zaten. 00 olması gerekiyor.
NVRAM Add ve Delete sekmesini alttaki gibi düzenleyip NVRam Reset ile deneyin. Sonuca bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 59287
Sayfada bir çözüm var. Bir bakın isterseniz.denedim hocam maalesef sorun devam ediyor. Hackintool nvram sekmesinde durum bu şekilde
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.