10.12.5 Sierra kurulumunu gerçekleştirdikten sonra wifi kext'ini yüklemeden her şey gayet güzel çalışıyordu ta ki wifi kartım için Atheros AR9285 kextini kurmayı denemek istememe kadar. Belki çalışır diye(AR9002WB kartım) kurdum ki çalıştı da ama beraberinde boot işlemi gerçekleştikten sonra bazen Login ekranına gelmeden bazen Login ekranında bazen de giriş yaptıktan 10-15 sn sonra sistem yeniden kendini başlatıyor.Bu her zaman olmuyor bazen de gayet güzel her şey çalışıyor ama her şeyin çalıştığı bu durum nadir oluyor. Verbose modda başlattığımda da herhangi bir hata ile karşılaşmıyorum boot'unu güzelce yapıyor ve sonra ekran siyah da kalıp yeniden başlıyor.Wifi kartından hatanın olduğunu da bir defasında sistem açıldıktan sonra yeniden başlatma işleminde denk gelmişti öyle görebildim. Burda sormak istediğim eğer wifi kartı için kext uyumsuz olsaydı hiç çalışmazdı ama çalışıp zaman zaman bundan dolayı sistemin hata vermesine anlam veremedim. Bunun için bir çözüm yolu bilen var mı acaba, yada önerisi olan ?