Merhaba, ben clover configurator ile mount ettikten sonra NONAME>EFİ>CLOVER>CONFIG.PLIST dosyasını configurator ile açtığımda bomboş gözüküyor. Bunun sebebi ne olabilir yanlış dosyayı mı açıyorum. Bu arada flashtan boot ediyorum.
Gerekenkenleri kopyalaman yeterli. Gerisi kalabilir.Tamamdır. Hemen deniyorum
Yanındaki diğer dosyalara vb. dokunmama gerek yok değil mi? Yani config i kopyalarken onlara dokunmayacağım?
Clover klasörünü paylaşırsan NVIDIA için uygun hale getirip seninle paylaşırım.Tamamdır hocam teşekkürler. Configi attım sadece şuan normal'e döndü. Ancak size bir sorum daha olacak belki biliyorsunuzdur. Benim de GTX 1050 Ti var ancak ne yazıkki Mac OS high sierra "About this mac" kısmına girince Graphics: Displays 7mb olarak gösteriyor. Yani aslında GTX 1050 Ti 4gb yazması lazım ama böyle yazıyor. Siz neler uygulamıştınız? Nvidia Web Driveri kurdum ancak ne zaman aktif etsem yeniden başlattığımda yine "Default Mac OS graphic driver" a dönmüş oluyor. Bu noktada ne yapabilirim? Aklınıza gelen çözümleri sunarsanız çok mutlu olurum
Clover klasörünü paylaşırsanız daha iyi olur, yüklenmesi gereken sürücüleri ve varsa güncellemeyi yüklemem gerekli. Yoksa eski sürümde otomatik Web Driver pasif hale geçebiliyor.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.