ÇÖZÜLDÜ Casper C600 "Attempting System Restart" Hatası

Mecnun

APPRENTICE
7 Eyl 2018
10
1
0
29
Hepinize selamlar! Buralarda yeniyim. High Sierra'yı güncel kurulumu takip ederek kurdum. Ardından tekrardan sistemi USB'den başlattım. Clover menüsünden "Boot macOS X from *Hard Diskte Ayırdığım Bölümün Adı*" seçeneğini seçtim. Ancak bir sorunla karşılaştım. "Attempting System Restart... MACH REBOOT!"

Config dosyasını "Kurulum Sonrası Araçlar" kısmındaki configlerden biriyle değiştirdim ve yeniden boot etmeyi denedim. Bu sefer de Apple'ın logosu çıktı. Ancak altındaki çizgi hiç ilerlemiyordu. 10 dakikalık bir şans verdim ancak öylece kalıyordu ve boot etmiyordu.

Sorum şu: Hangi sürümü kursam sorun çıkmaz? Kullandığım notebook'un modeli Casper C600. Mesela Sierra'yı sorunsuz kurup, açabilir miyim?

Herkese iyi günler...

Mecnun

APPRENTICE
7 Eyl 2018
10
1
0
29
Teşekkürler. High Sierra olmayınca Sierra'ya geçtim. Aynı sorunu yaşamadım. Şuan sorunsuz çalışıyor

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
Güle güle kullan :)

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888
Ağ Aygıtları
BCM94352Z
Disk ve RAM
8GB DDR2 1066MHz

Mecnun

APPRENTICE
7 Eyl 2018
10
1
0
29
Çok teşekkürler Barış bey. Sizlerin sayesinde. :) Şimdi USB Wi-fi adaptörümün gelmesini bekliyorum. O da gelince başarılı kurulum başlığı altında bir konu açacağım.

• Like
Tepkiler: baris_karaer

AcarAslan

APPRENTICE
13 Şub 2018
67
22
71
46
Çok teşekkürler Barış bey. Sizlerin sayesinde. :) Şimdi USB Wi-fi adaptörümün gelmesini bekliyorum. O da gelince başarılı kurulum başlığı altında bir konu açacağım.

Başarılı kurulum için rehberiniz var mı? yoksa hazırlar mısınız? Ben kuramadım deli oldum.