Casper C600 HS İlk Kurulum Sonrası Hata

AcarAslan

APPRENTICE
13 Şub 2018
67
22
71
46
IGp1grPlLrsXw0AyXZlguKZMaegO74Iu.jpeg

Intel I5 7200U 8 Gb 2400 Mhz Ram NVIDIA GeForce 940MX Ekran Kartı Intel 4000 Ekran Kartı

Yukarıdaki donanımım. Kurulum yaptığım disk SSD. GPT ve Journaled olarak formatlı hiç bir sıkıntı olmadan ilk kurulumu bitirirken son 1 dakika yazısından sonra bu hatayı alıyorum. İlk defa başıma gelen birşey sizlere danışayım dedim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Kurulum yapmak istediğin diskinde problem olabilir. Mümkünse diski Windows ortamında formatla, disk hata kontrolü yap ve tekrar kurulumu dene.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

AcarAslan

APPRENTICE
13 Şub 2018
67
22
71
46
Winpe ile girip ssdyi komple sildim ve gpt olan bölümü mbr ye çevirdim. şimdi kuruluma başladım. önceden ubuntu kuruluydu ondan kaynaklanma ihtimali nedir bilmiyorum ama bakalım ne olacak. gelişmeleri buradan yazacağım. teşekkürler @montezuma

@montezuma yok olmadı :S ssd yi söküp normal hdd ile denemeyi düşünüyorum artık. bir de imajı yeniden indirip deneyeceğim. Güncellemeleri buradan bildireceğim.