Bilgi Verdiğiniz için teşekkürler deneyiceğimDonanımın uyumsuz. İlla denemek istiyorsan -igfxvesa ve -wegnoegpu komutlarını boot-args içerisine ekleyip tümleşik grafiği vesa sürücülere zorla hariciyi de atlamasını sağla. Belki ilerler. İşlemci tarafı sorun olmazsa tabi. Yapılandırma olarak 10. nesil laptop config kullan.
Hangi Config Kullanayım İsterseniz Cpu-z Ayrıntılarını AtabilirimDonanımın uyumsuz. İlla denemek istiyorsan -igfxvesa ve -wegnoegpu komutlarını boot-args içerisine ekleyip tümleşik grafiği vesa sürücülere zorla hariciyi de atlamasını sağla. Belki ilerler. İşlemci tarafı sorun olmazsa tabi. Yapılandırma olarak 10. nesil laptop config kullan.
Bana Efi Atabilirmisiniz Coffe Lake Olacak Bulamadım boot-args ıDonanımın uyumsuz. İlla denemek istiyorsan -igfxvesa ve -wegnoegpu komutlarını boot-args içerisine ekleyip tümleşik grafiği vesa sürücülere zorla hariciyi de atlamasını sağla. Belki ilerler. İşlemci tarafı sorun olmazsa tabi. Yapılandırma olarak 10. nesil laptop config kullan.
boot args bulamadımDonanımın uyumsuz. İlla denemek istiyorsan -igfxvesa ve -wegnoegpu komutlarını boot-args içerisine ekleyip tümleşik grafiği vesa sürücülere zorla hariciyi de atlamasını sağla. Belki ilerler. İşlemci tarafı sorun olmazsa tabi. Yapılandırma olarak 10. nesil laptop config kullan.
İşinize yarar mı bilmem ancak eGPU ile kurulmuş bir Raptor Lake örnek EFI sayfası ekliyorum.Hangi Config Kullanayım İsterseniz Cpu-z Ayrıntılarını Atabilirim
Denedim Aldığım Hata KODUİşinize yarar mı bilmem ancak eGPU ile kurulmuş bir Raptor Lake örnek EFI sayfası ekliyorum.
Sayfadan yararlanarak kendi EFI klasörünüzü oluşturabilirsiniz.
![]()
GitHub - jkbuha/XPS-9730-RaptorLake-OpenCore: Dell XPS 9730 Raptor Lake i9-13900H with macOS and OpenCore
Dell XPS 9730 Raptor Lake i9-13900H with macOS and OpenCore - jkbuha/XPS-9730-RaptorLake-OpenCoregithub.com
Bu arada eklediğim sayfadaki arkadaşlar da yaklaşık 1 senedir Intel Iris XE dahili grafik kartını çalıştırmak için uğraşıyorlar.
![]()
[80% Solved] Iris Xe iGPU on Tiger Lake successfully loaded ICLLP Frambuffer and VRAM also recognizes 1536MB! + However, some issues.
Hello. 🙂 I recently modified the WhateverGreen source code directly with Xcode and tried several things. And, Oh, my God! 🫢 Finally, I succeeded in loading ICLLP Framebuffer on Intel Iris Xe iGPU. Additionally, in the system information, the iGPU's VRAM was recognized as 1536MB. ✨ So, I am writin...www.insanelymac.com
Neden Yapamıyor Evet Zaten Oraya Geldiğinde Flash İşlem Yapmada KesiyorHata kodu değil sistem ön yükleme yapmıyor.
Çözümü Var mıHata kodu değil sistem ön yükleme yapmıyor.
BİOS'un Fotoğrafını AtabilirimHata kodu değil sistem ön yükleme yapmıyor.
Önemli Değil Olması Bilgi Verdiğiniz İçin TeşekkürlerBen o sayfayı bir EFI hazırlarken örnek olması amacıyla paylaştım. Sayfada kurulum bir Dell laptop ile yapılmış. Sizin sisteminize uygun olması zaten mümkün değil. Sizinki gibi sistemler Mac uyumlu bir dahili grafiğe ve işlemciye sahip olmadığından bu konuda bir çalışma da yok.
Dolayısıyla çözüm ile ilgili bir bilgim de yok.
Biraz bekleyin bakalım elimdeki Excalibur EFI'yi dönüştürebilir miyiz.Önemli Değil Olması Bilgi Verdiğiniz İçin Teşekkürler
Çok İlerledi Burada KaldıBiraz bekleyin bakalım elimdeki Excalibur EFI'yi dönüştürebilir miyiz.
OpenCore ekranında önce NVRam Reset yapın. Simgeyi göremezseniz boşluk tuşunu kullanın.
ExcaliburG770_EFI.2.zip
drive.google.com
Flash Okumayı Kesti Oraya Gelince Acaba IDE AHCI ayarını mı yapmam gerekiyorÇok İlerledi Burada Kaldı
Ventura Kurmaya Çalıştım Başka Hata AldımÇok İlerledi Burada Kaldı
Flash Okumayı Kesti Oraya Gelince Acaba IDE AHCI ayarını mı yapmam gerekiyor
Biosta Sata Modun AHCI olduğundan emin ol. Ayrıca SSD diskin marka modelini yaz.IDE AHCI ayarını mı yapmam gerekiyor
Bios Kapalı Bios Gizli Modları Yok Disk im Samsung MZVLQ512HBLU-00B00Biosta Sata Modun AHCI olduğundan emin ol. Ayrıca SSD diskin marka modelini yaz.
PM991 kurulum yapamazsınız. Mac uyumlu değil.Disk im Samsung MZVLQ512HBLU-00B00
O diske yapmicam Tosihba Diske YapıcamPM991 kurulum yapamazsınız. Mac uyumlu değil.
Tamamdır Birde Siz Çok Güzel Anlatıyorsunuz Technopat Sosyal e Yazdım Yok Efi Sizin Laptop İçin Yok Laftan Anlamıyormusunuz Diyorlar Size Dün Kayıt Oldum Hiç Öyle Birşeye RastlamadımAppleKeyStoreTest önemli bir mesaj değil. Sistem onunla çalışabilir.
Hata üst satırlarda olabilir. Hata aldığınız sayfanın görselini paylaşın.
BuyrunAppleKeyStoreTest önemli bir mesaj değil. Sistem onunla çalışabilir.
Hata üst satırlarda olabilir. Hata aldığınız sayfanın görselini paylaşın.
Hayır En Fazla 30 snO satırda bazan bekleyebilir. Sonrasında sistemi açması gerekir zaten.
1 ve ya 2 dakika beklediniz mi?
6 ve 7 dk Arası Bekledim OlmadıO satırda bazan bekleyebilir. Sonrasında sistemi açması gerekir zaten.
Acaba Efi De Biryerde Problem Mi VarO satırda bazan bekleyebilir. Sonrasında sistemi açması gerekir zaten.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.