Nasıl bir sorun yaşadığınızı özetleyebilir ve takıldığınız yerlerin ekran görsellerini paylaşabilirseniz daha iyi geri dönüşler labilirsiniz.
Bu cihaz için daha önce hangi yöntemleri denediniz bilmiyorum ama genel olarak casper cihazların hackintosh için yaygın olarak sorunlu olabileceğini bilmelisiniz. Bu cihaza hackintosh yapamazsınız anlamı çıkarmadan daha sabırlı olup ilerlerseniz bir netice alabilirsiniz. Öncelikle bu cihazın bis erişimi tam var mı kontrol edin. Casper cihazlarda genelde firmadan kaynaklı bireysel kullanıcılara sınırlanmış bioslar ile gelebiliyor. Bios ayarlarınızı kontrol edin sonra bir bios parolası oluşturup tekrar kontrol edin özelliklerde farklılaşma oluyor mu diye. Bios tarafından sorununuz yoksa güncelliğini kontrol edin ve varsa bios güncellemesi alın.
Bioas ayarlarınızı imaj konularında anlatıldığı gibi ayarlayıp bu EFI ile ilerleyin.
Excalibur G850 8750H OC 0.7.7
Bir önceki casper excalibur g850 cihazın smbios bilgisiniuyumluluk adına MacbookPro 15,1 olarak güncelledim ve opencore sürümünü 0.7.7 yaptım. Ekran kartınına temel yama olarak UHD 630 için
0900A53E değerini kullandım. Sorun yaşarsanız mümkünse ekran görseli ile birlikte paylaşın.
@yusfklncc @strangerone zaman buldukça katkı sunarlar. Biz de sizinle birlikte bu cihazın hackintosh sürecini deneyimlemiş oluruz.