System dosyları içerisinde değişiklik yapmam gerekiyor ama
the operation can't be completed because you don't have the necessary permission
hatası almaktayım yardımcı olabilirmisiniz.
Saygılar iyi akşamlar
bende de aynı sorun var ve hacintoll ile kapatamıyorum gatekeeper ı
Sanırım snapshot olayı sebebiyle oluyor . Sistem de 2 farklı disk var snapshot ve data diye data writable fakat snapshot değil , recoveryden csrutil autanticated-root disable ile SIP de kapalı fakat System library konumuna dosya yazamıyorum bir öneri var mı
Tam olarak yapmak istediğim Cpu nun ismini değiştirmek , Bunun için Processors.strings dosyasında değişiklik yapmaya çalışıyorum ama dosyayı değiştiremiyorum. o klasöre dışarıdan dosyada atamıyorum. System içerisindeki herhangi bir yere atamıyorum. Klasör izinlerini değiştirmeyi denedim hata aldım.
Bunu da denemiştim olmadı ne yazıkki, Bir de genel olarak memnun kalmadım bigsur dan performans konusunda bir uyumsuzluk var bakalım böyle devam ederse Mojave ye geri dönecem.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.