Kurulumda tek imaj ile sorun yaşamıyorsan anladığım kadarı ile sistemi güncellemeye mi çalışıyorsun? Biraz daha açıklardan tam olarak neler yaptığını iyi olur.
İlk defa kurulum yapmaya çalıştık.
İlk denemede "
macOS High Sierra 10.13.1 Güncel Kurulum İmajı" ile kurulum aşamasına geçemedim. Daha sonra
"macOS High Sierra Güncel Kurulum İmajı (Tek Dosya)" buradaki hepsine hükmedecek tek imajı indirdim elinize sağlık bu güzel bir versiyon olmuş.
Bu kadar yanlış deneme sonucu configler çorba olmuştur diyip kurulum yapğtığım alanı formatlayıp baştan temiz bir kurlum yapıp Youtebe'dan
"macOS High Sierra kurulum sonrası Clover Bootloader ve Sürücü Kurulumu" yönergelerini takip etsem de yabancı kaynaklardan ve resmi nvidia sitesinden indirdiğim driverları kullansam da ekran kartı sürücüsü olayını aşamadım.
Usbsiz boot etmekten vaz geçtim artık ekran kartı çalışsın arkadaşım da işlerini yapabilsin umudundaydım fakat olmadı.
Usbsiz boot ettiğimde Osxinfo'nun boot menüsü gelmedi onun yerine şu görünümdeki bir boot menüsü geliyor, buradaki sorun ise işletim sisteminin başlamaması (bir hata falan malesef vermedi mac logosu ve loading barı öylece bekledi uzun süre)
24 saatlik beynimi eriten süreçten sonra arkadaşımı ve pcsini evde bırakıp kendi evime geldim

Dün akşam baya beynim erimiş bi şekilde yazdım mesajı detaylara girmediğim için kusura bakmayın.
Başarılı kurulumları incelediğimde GTX 1060 ve benzer bi sistem ile Sierra ile kurulum yapan birisini gördüm. Sierra imajı ile kurulumu henüz denemedim. Onu da denersem detayları paylaşırım. Konu biraz farklı bi yöne kaydı daha çok GTX 1060 driver sorununa döndü.