Chashed: language Chooser. Too many corpses being created

daparadoks

APPRENTICE
9 Ara 2017
3
0
0
37
localhost:9200
Video rehberi takip ederek yaptığım kurulumda boot sırasında yüz binlerce satır bu hatayı almaktayım: "Chashed: language Chooser. Too many corpses being created" hatası alıyorum.

Sistemim:
i5 7600K
MSI Z270 A-Pro
Asus GTX 1060

Nvidia driverlarını disable etsemde aynı hatayı almaktayım.

Bu soruna bi çözüm getiremedim web'de açıkçası bu konuda çok fazla bi başlık yok ve çözüm getiremiyorum fakat beta sürümünde olan tek imaj kurulumunda bu sorunu yaşamadım.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,833
7,599
4,401
Bu soruna bi çözüm getiremedim web'de açıkçası bu konuda çok fazla bi başlık yok ve çözüm getiremiyorum fakat beta sürümünde olan tek imaj kurulumunda bu sorunu yaşamadım.
Kurulumda tek imaj ile sorun yaşamıyorsan anladığım kadarı ile sistemi güncellemeye mi çalışıyorsun? Biraz daha açıklardan tam olarak neler yaptığını iyi olur.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

daparadoks

APPRENTICE
9 Ara 2017
3
0
0
37
Kurulumda tek imaj ile sorun yaşamıyorsan anladığım kadarı ile sistemi güncellemeye mi çalışıyorsun? Biraz daha açıklardan tam olarak neler yaptığını iyi olur.
İlk defa kurulum yapmaya çalıştık.

İlk denemede "macOS High Sierra 10.13.1 Güncel Kurulum İmajı" ile kurulum aşamasına geçemedim. Daha sonra "macOS High Sierra Güncel Kurulum İmajı (Tek Dosya)" buradaki hepsine hükmedecek tek imajı indirdim elinize sağlık bu güzel bir versiyon olmuş.

Bu kadar yanlış deneme sonucu configler çorba olmuştur diyip kurulum yapğtığım alanı formatlayıp baştan temiz bir kurlum yapıp Youtebe'dan "macOS High Sierra kurulum sonrası Clover Bootloader ve Sürücü Kurulumu" yönergelerini takip etsem de yabancı kaynaklardan ve resmi nvidia sitesinden indirdiğim driverları kullansam da ekran kartı sürücüsü olayını aşamadım.

Usbsiz boot etmekten vaz geçtim artık ekran kartı çalışsın arkadaşım da işlerini yapabilsin umudundaydım fakat olmadı.

Usbsiz boot ettiğimde Osxinfo'nun boot menüsü gelmedi onun yerine şu görünümdeki bir boot menüsü geliyor, buradaki sorun ise işletim sisteminin başlamaması (bir hata falan malesef vermedi mac logosu ve loading barı öylece bekledi uzun süre)

fP0Ac5xhpuXYtt2xJsDCwsR4um655Cn-.png

24 saatlik beynimi eriten süreçten sonra arkadaşımı ve pcsini evde bırakıp kendi evime geldim :) Dün akşam baya beynim erimiş bi şekilde yazdım mesajı detaylara girmediğim için kusura bakmayın.

Başarılı kurulumları incelediğimde GTX 1060 ve benzer bi sistem ile Sierra ile kurulum yapan birisini gördüm. Sierra imajı ile kurulumu henüz denemedim. Onu da denersem detayları paylaşırım. Konu biraz farklı bi yöne kaydı daha çok GTX 1060 driver sorununa döndü.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,833
7,599
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

daparadoks

APPRENTICE
9 Ara 2017
3
0
0
37
Sorun kurulum sorunu idi ancak son imaj ile başarılı bir şekilde kurulumu tamamlamışsın. Eğer UEFI Windows yanında bölüntülediğinn diske kurulum yaptıysan ve Bootloader ayarlarını buna uygun düzenlemene rağmen sonuç alamadıysan, aşağıdaki rehberi deneyerek Clover Boot dosyasını BIOS'e ekleyebilirsin.
UEFI Windows Üzerinden EasyUEFI ile Clover Bootloader Tanıtmak | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Tek diskte kurulum yaptığımı da belirtmemişim tabi neyse siz onu da ben belirtmeden anladınız.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler