Ben de aynısını aldım. Memnunum. Yalnızca windowsta ve linuxta sürücü indirmeniz gerekiyor ama macosta sorunsuz çalışıyor. İsterseniz Windows için sürücü dosyalarını da atabilirim. Linuxlarda bazısı destekliyor bazısında sorun oluyor. En çok sorun opensusede var. Baya uğraştırıyor ve kesin çözümü henüz yok. Kde connect çalışmıyor mesela. Fedorada da çalışıyordu güncellemeden sonra bozuldu. Fedora tabanlı nobara var onda çok güzel çalışıyor broadcom-wl paketini yükledikten sonra. Ubuntu tabanlı linuxlarda da çalışıyor. Üçüncü parti yazılım yükle diyorsunuz kurulum yaparken. O zaman oluyor. Arch tabanlı linuxlarda da otomatik olarak wifi var ama bluetooth yok. Onu da broadcom-bluetooth paketini yükleyerek çalıştırabilirsiniz.
Macosta taktığınız gibi her şeyi düzgünce otomatik olarak çalışıyor. Herhangi bir kext koymanıza gerek yok. Bunlar orijinal apple olduğu için tak çalıştır prensibinde direkt. Laptop için bu ngff olanlar. Sizin önce laptopu bir açıp bakmanız lazım wifi kartınızın ucu neymiş diye. Eğer bu resimdeki gibiyse bunu alabilirsiniz. Ben sorunsuz kullanıyorum.