Clover Bootlader Yüklenmiyor

metehan66

JEDI
13 Ocak 2017
354
56
301
Clover bootloaderin 5121 yeni sürümü çıkmış. Onu kurayım dedim ama kurulmuyor. ''Bu paket, macOS’in bu sürümü ile uyumsuz.Bu paket, sistem disk bölümüne içerik yüklemeye çalışıyor. Yardım için yazılımın üreticisine danışın.'' şeklinde bir ileti alıyorum. Bu sorunu nasıl aşarım acaba? Bu sorun sadece beta sürüm için mi geçerli yoksa ilerde tam sürüm çıktığında da aynı sorunu yaşayacak mıyız?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,800
7,588
4,401
CLover şu an için Big Sur ile doğru bir şekilde çalışmıyor ve hala BS için iyileştirilmeye devam ediyor. BigSur ile OpenCore kullanmanı öneririm.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: metehan66

metehan66

JEDI
13 Ocak 2017
354
56
301
CLover şu an için Big Sur ile doğru bir şekilde çalışmıyor ve hala BS için iyileştirilmeye devam ediyor. BigSur ile OpenCore kullanmanı öneririm.
Şu an opencore'u kullanıyorum. Ancak efi içinde küçük bir değişiklik yaptığımda anında boot menü yok oluyor ya da windows başlangıç hatası veriyor. O yüzden yeni sürüm çıkınca cloveri denemek istemiştim.