Bu sorun çoğunlukla benden kaynaklanıyor. Öncelikle clover'ı ilk kurarken videodaki gibi mbr ve gpt'ler için olanı değil de gpt'ler için olanı kurmuştum diye hatırlıyorum. Zaten bootloader sisteme kurulmamış gibi gözükmüştü. Daha sonra mbr ve gpt'ler için olanı kurdum. Sorunsuz çalıştı. Ardından çoğu kexti yükledim macim intel ve nvidia grafik sürücüleri dışında sorunsuz çalışıyordu. İntel kextlerini yükledim işe yaramadı. Direkt olarak mac'e giremiyordum eğer cloverdan ayarlar graphics injectora girip tek gözüken inteli devre dışı bırakana kadar. Görüntü iğrençti, sürekli görseller birbirine giriyor ve performansı düşüktü. Sonra internetten nvidia web driver sürücüsü indirip kurdum. Kurulunca aynı ayarlarla yeniden başlattım ve nvidiayı grafik sürücü olarak seçtim. Ardından yeniden başlatmamı istedi ve başlattım. Artık hiçbir şekilde açılmıyor. Nvidiayı injectlemeyi denedim, web driverı injectliyip diğerini injectlememeyi denedim, inteli de aynı şekilde 2 türlü de denedim olmuyor. Sanırım tekrar silip baştan kurulum yapmam lazım. Clover ve maci silmemin yöntemi var mıdır?