ÇÖZÜLDÜ Clover configurator Mount EFI sorunu

cagatayyy

APPRENTICE
21 Tem 2019
21
4
21
Xpg sx6000 pro ssd model m2 ssd mi clover configurator göremiyor. Hala usb'den boot etmek zorunda kalıyorum ve terminalden mount etmeye çalıştım maalesef olmuyor. Diski kurulumdan önce Apple hfs olarak ayarlayıp sonra kurdum. Kurulumda görmeme vb gibi problemler yaşatmadı sorunsuz da çalışıyor fakat problemi anlayamadım. Yardımlarınız için teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,800
7,522
4,401
Sen paylaştığın terminal çıktısına dikkat ettin mi? macOS kurulu diskinin EFI'si yok. Kurulum ekranına gel ve diskini aşağıdaki gibi formatlayıp tekrar kurulum yap.
10352
 
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

cagatayyy

APPRENTICE
21 Tem 2019
21
4
21
Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Problem halledildi aklımdan çıkmış.
Ek bilgi: Kesinlikle Mac OS günlüklü yapmayın. Çok büyük problemler yaşadım.(Sistem kitlenmeleri, spotlight indexleme esnasında pc donması vb.)
Formatı APFS olarak yapın.

Teşekkürler @montezuma
 

Benzer konular

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler