Config dosyanı Clover Configrator ile aç. Boot seçeneklerinde;
Default Boot Volume; OS X kurulu diskinin ismini gir.
Default Loader: Yİne OS X kurulu diskinin ismini gir.
Timeout Değeri= 0 olarak ayarla.
saniye bölümünü aşamadım 1 türlü gelmiyor ayarlarım bu şekilde
bunu ayarlayamasamda 1 başka sorum olucak ben 2 ayrı hdd ye işletim sistemi kurdum 1 win 10 uefı 1 mac boot ekranım bu şekilde sade 2 taneye nasıl düşürebilirim gereksizleri ordan çıkartıp
Ben sorunu yanlış değerlendirdim sanırım. Sen geri sayım istiyorsun, doğru mu? Bunun için Timeout değerini 5 olarak gir. Bu şekilde 5 saniyeden geriye sayacaktır.
Sağol olmuyor. Bende farklı bir sistem yaptım. İki HDD kullanıyorum; Win 10+ Mac . Win 10 olan HDD' yi ilk yaptım, Mac kullanıcağım vakit boot menüsünden geçiyorum.
Ben sorunu yanlış değerlendirdim sanırım. Sen geri sayım istiyorsun, doğru mu? Bunun için Timeout değerini 5 olarak gir. Bu şekilde 5 saniyeden geriye sayacaktır.
Config / GUI / Scan içinde Custom seçili olsun. Burada da sadece Entries ve Tools işaretli olarak ayarla. Ekli dosyayı görüntüle 1483
Üstad, bende de clover boot ekranın da kurtarma diskleri vb. diskler gözüküyordu. Senin yukarı da paylaştığın fotoğraftaki ayarları girdim ve clover boot ekranın da şuan da mac ve windows olmak üzere iki tane sistem gözüküyor. Benim de işime yaradı, teşekkürler.
BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX
İşlemci Modeli
AMD Ryzen 3 1200 AF (12 NM) 3.1 GHz AM4 8 MB Cache 65 W
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.