ÇÖZÜLDÜ Clover Otomatik Boot Etmesini Sağlamak

Galaxy13

APPRENTICE
4 May 2019
8
0
0
23
https://i.resimyukle.xyz/L2yLCb.jpg
Merhaba ben mojave kurdumda flashsızda çalışıyor. İstediğim şey bu ekranın gelmesini istemiyorum. Direk pc açılsın yani. Naısl yapabilirim. Clover bootloderda tercih panosunu yükle işaretinide kaldırdım. Ama yine değişmedi. Lütfen yardımcı olun

18 Ağu 2017
54
3
21
28
Merhabalar,
Clover Configurator programı ile config.plist dosyanı aç sonra boot kısmından "Default Boot Volume" kısmına disk'in adını yaz.
serdan sanırsam senin diskinin adı.
Son olarak Timeout kısmına 0 yazıp NoearlyProgress seçeneğini işaretle.

Örnek;

gNMOvQ-74ItDvbgOb9Qrf9fSHqx1n6uf.png

Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın.

Son düzenleme:

Galaxy13

APPRENTICE
4 May 2019
8
0
0
23
Merhabalar,
Clover Configurator programı ile config.plist dosyanı aç sonra boot kısmından "Default Boot Volume" kısmına disk'in adını yaz.
serdan sanırsam senin diskinin adı.
Son olarak Timeout kısmına 0 yazıp NoearlyProgress seçeneğini işaretle.

Örnek;

Ekli dosyayı görüntüle 9580

Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın.
Usta dediklerini yaptım ama boot ekranına geliyor. Hemde açılmıyor. Apple logosundan sonra pc resetleniyor ayrıca boot menüde config hiç yok

https://i.resimyukle.xyz/L6dGMb.jpg
Usta ben flashsız çalıştırmak için sen bana usb deki cloveri hdd deki cloverla değiştir demiştin. Şimdi boot ekranj gelmeden açılması için burdan hangi configi config configuratör ile açacağım.

18 Ağu 2017
54
3
21
28
Öncelikle uygun config.plist dosyanı belirlenem gerekli, uygun config dosyanı bulduktan sonra ön tanımlı yapmak için dosya adını "config.plist" olarak değiştirmelisin.
Sistem bilgilerini paylaşır mısın?

Galaxy13

APPRENTICE
4 May 2019
8
0
0
23
Öncelikle uygun config.plist dosyanı belirlenem gerekli, uygun config dosyanı bulduktan sonra ön tanımlı yapmak için dosya adını "config.plist" olarak değiştirmelisin.
Sistem bilgilerini paylaşır mısın?
Ben yaptım usta boot gelmeden çalışıyor ama bir sorunum var. Bende normalde kodda kalıyordu siz bana boottayken graphicsden intel hd graphics tikini kaldır demiştin. Normalde tik işaretliydi. Normalde işaretli olarak açılıyor ben işareti kaldırıyorum. Yoksa kodda takıkı kalıyordu. Şimdi boot gelmeden açtığım için kodda takılı kalıyor. Nasıl yapabilirm

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
34
Diyarbakır/Amed
Sistemini açtıktan sonra clover configurator ile gerekli ayarlamayı yaparsan sorun kalmaz. Ama sana önerim direkt açılmayı devre dışı bırakıp, sistemini stabil hale getirdikten sonra, direkt açılmayı devreye sok.