Çok uzun süren açılış ve açıldıktan birkaç dakik sonra donma problemi. -Ventura

fatikeps

APPRENTICE
8 Eki 2022
1
0
1
Arkadaşlar merhaba. Tongfang Hackintosh Utilty diye bir uygulama var Monster laptoplar için biliyorsunuzdur, size uygun kextleri, driverleri vb. EFI'nin içine atıveriyor çok sağ olsun. Buradan indirdiğim Macos Ventura ISO'sunu, Etcher ile 16 GB'lik bir USB'ye flashladım. İlk ekranlarda o yavaşlık yoktu ama kurulduktan sonra açılması nerden baksanız 3-4 dakika sürüyor, verbosede baktığımda spesifik olarak donduğu bir yer yok ama yavaş ilerliyor diyebiliriz. Neyse bekledik 4 dakika açtık diyelim, şimdi de max. 5 dakikamız var çünkü hemen donuyor ve düzelmiyor da, sistem zaten çok yavaş çalışıyor Mount EFI diyemeden kapanıveriyor aletcağız.
Bilgisayarım Monster Tulpar T7 v19.4, i7-9750H, Samsung EVO M2, WD HDD, 16GB RAM, RTX2060
Kurulumu HDD'ye yaptım.

barkinez

JEDI
4 Eyl 2017
250
65
251
Ventura zaten henüz oturmuş bir sistem değil hala hatalar mevcut, bence efi'nin doğru çalışıp çalışmadığından emin olmak için Monterey de deneyin. Tam stabil sürüm geldiği zaman venturaya geçersiniz.
Tavsiyem bir de ssd depolama kullanmanızdır.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Dell 7577 Gaming Laptop
Anakart Modeli
Dell LA-E992P
İşlemci Modeli
Intel Core i7 7700HQ 2.8GHZ
Grafik Kartı
Gtx 1050 TI 4 GB& Hd Graphics 630
Ses Kartı Modeli
ALC256