Core2 Duo CPU T6400⎟GMA 4500M Sierra Uyumu

nhrnsln

APPRENTICE
21 Haz 2017
3
0
0
38
IhawdowgRQXB3bW33Hh8Ouh9OJPoUXtB.jpeg

Merhabalar, Sierrayı kurarken flash diskimi boot ekranından seçtikten sonra şöyle bir hata alıyorum. Sizce çözümü nedir?
1.Load Bios Default yaptım.
2. Kurulum rehberinde bios için gereken daha doğrusu benim biosumda olan tüm ayarları istenildiği gibi yaptım.
3.config dosyasını sitedeki config düzenle kısmından amatörce çözebildiğim kadarıyla yaptım.
4. farklı config dosyaları deneyerek de yaptım
fakat bir türlü çözüme ulaşamadım, yardımlarınızı beklemekteyim, teşekkür ederim.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,800
7,588
4,401
Cihazın Hackintosh için uygun bir cihaz değil. Kurulum denemek istiyorsan Snow Leopard gibi eski sürümleri dene. Ancak diğer sorun da grafik kartın. GMA 4500M HD desteklenen bir grafik kartı değil. Kurulumu eski sürümler ile yapsan dahi bile Grafik Hızlandırmanın çalışacağı şüpheli.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

nhrnsln

APPRENTICE
21 Haz 2017
3
0
0
38
Cihazın Hackintosh için uygun bir cihaz değil. Kurulum denemek istiyorsan Snow Leopard gibi eski sürümleri dene. Ancak diğer sorun da grafik kartın. GMA 4500M HD desteklenen bir grafik kartı değil. Kurulumu eski sürümler ile yapsan dahi bile Grafik Hızlandırmanın çalışacağı şüpheli.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, bu sevdadan an itibariyle vazgeçiyorum. :) İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler