Arkadaşlar elimde iki adet efi var bir tanesi ile başlatınca ekran kartı wifi ve bt geliyor ses klavye fare yok ama bu efi 20 kere denedikten sonra açıluyor yani hiç bir değişilik yapmadan açmaya çalışyorum siyah ekranda kalıyor bir daha bir daha derken en sonunda masaüstü geliyor ama denerken hiç değişiklik yapmıyorum bazen açılması bazen açılmaması çok garip, diğer efi ise bilgisayarı her seferinde sorunsuz açıyor zaten onu sizin sitenizden indirdim içinden kendime uygun olan config dosyası ile açıyorum bu efi dosyasında da klavye var ama ekran kartı ses kartı wifi bt hiç bir şey yok kext eklemeye çalıştım ama gene olmadı, sizden ricam arada sırada açılan efinin içinden wifi bt ve ekran kartı ayarlarını diğer efiye atabilirmisiniz? onun dışında touchpad içinde uğraştım onu da yapamadım, eskiden sierra vs kurarken olmaz denilen bilgisayarlara kurardım ama bu opencore a ben çok yabancı kalmışım hackintools programından bile hiç bir şey anlamadım eskisi gibi değil herşey çok detaylanmış efi klasörlerini aşağıya bırakıyorum.
s7.dosya.tc
s7.dosya.tc
İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-10110U CPU @ 2.10GHz 2.59 GHz
RAM 8,00 GB
Ekran Kartı UHD 620
Depolama NVM SSD
Arkadaşlar touchpad ve klavye sorununu da çözdüm geriye sadece ses kaldı hadi onu da hallenelim
EFI-kesin_acilan_sadece_klavye_aktif.zip dosyasını indir - download
EFI-kesin_acilan_sadece_klavye_aktif.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle

EFI-arada_acilan_ekran_karti_wifi_bt_aktif.zip dosyasını indir - download
EFI-arada_acilan_ekran_karti_wifi_bt_aktif.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle

İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-10110U CPU @ 2.10GHz 2.59 GHz
RAM 8,00 GB
Ekran Kartı UHD 620
Depolama NVM SSD
Arkadaşlar touchpad ve klavye sorununu da çözdüm geriye sadece ses kaldı hadi onu da hallenelim
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Dell Insprion 5490
- İşlemci Modeli
- Intel i3 10110U
- Grafik Kartı
- Intel UHD 620
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC3204
- Ağ Aygıtları