ÇÖZÜLDÜ Dell insprion n5050 Sierra Kurulum Sorunu

TheStarbox

APPRENTICE
14 Eki 2017
2
0
0
27
Merhaba arkadaşlar laptop ıma siteden Sierra osx in raw dosyasını indirdim ve USB ye yazdım. Config dosyasını seçtim clover a kopyaladim ancak config düzenlemek için dosyayı yükle meye çalıştığımda error 500 mesajı belirdi ekranda. O adımı atlayıp direk USB yi takıp Bolt ettim F12 den.
Sonrasında ekranda seçenekler belirdi.
Sadece bir tane elma logolu "Sierra yi boot et " gibi birşey yazıyordu onu seçtim. Sonra biraz zaman geçti ve ekranda yazılar gelmeye başladı. Ancak sonrasında döndü ve yukarıdaki halinde kaldı.

Bunun sebebini bilen varmı acaba?
fB42Jx.jpg
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,823
7,526
4,401
13: "System uptime in nanoseconds" Hatası Alıyorum
  • BIOS ayarlarının doğru olduğundan emin olun.
  • USB 3.0 portu kullanıyorsanız USB 2.0 portu kullanın.
  • USB 3.0 Flash Disk kullanıyorsanız USB 2.0 kullanın.
  • BIOS UEFI ise Legacy olarak deneyin.
  • Clover Boot Menü / Options / Boot ARG içine cpus=1 komutunu ekleyin.
  • EFI / CLOVER / Kexts / Others içinde ki kextleri FakeSMC.kext dışındakilerinin yedeğini aldıktan sonra silip tekrar deneyin.
  • Clover Boot Menü / Options / Graphics/ Inject Intel işaretli yada işaretli olmadan deneyin.
  • Clover Boot Menü / Options / Graphics/ Inject EDID işaretli yada işaretli olmadan deneyin.
  • USB /EFI içindeki Kurulum Sonrası Araçlar / Config dosyaları klasöründen donanımınıza uygun olanını belirleyip yine aynı klasördeki rehbere göre hazırlayıp kullanın.
 
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

TheStarbox

APPRENTICE
14 Eki 2017
2
0
0
27
13: "System uptime in nanoseconds" Hatası Alıyorum
  • BIOS ayarlarının doğru olduğundan emin olun.
  • USB 3.0 portu kullanıyorsanız USB 2.0 portu kullanın.
  • USB 3.0 Flash Disk kullanıyorsanız USB 2.0 kullanın.
  • BIOS UEFI ise Legacy olarak deneyin.
  • Clover Boot Menü / Options / Boot ARG içine cpus=1 komutunu ekleyin.
  • EFI / CLOVER / Kexts / Others içinde ki kextleri FakeSMC.kext dışındakilerinin yedeğini aldıktan sonra silip tekrar deneyin.
  • Clover Boot Menü / Options / Graphics/ Inject Intel işaretli yada işaretli olmadan deneyin.
  • Clover Boot Menü / Options / Graphics/ Inject EDID işaretli yada işaretli olmadan deneyin.
  • USB /EFI içindeki Kurulum Sonrası Araçlar / Config dosyaları klasöründen donanımınıza uygun olanını belirleyip yine aynı klasördeki rehbere göre hazırlayıp kullanın.
Merhaba hocam bu laptop ımın bios ayaralrından kaynaklanan o sıkıntıyı çözdüm ve başarılı bir biçimde sistemi kurdum. masaüstüne falan girdim o tarz şeyelrde hiçbri sıkıntı yok. ancak clover editor den ses kartımın layout unu ste ettiğim halde nedense ses çalışmadı. ve kablosuz ağ da çalışmadı. bunlar için bir öneriniz varmıdır acaba?
 

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,823
7,526
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler