DELL latitude 36320 Kurulum Sorunu

extense

APPRENTICE
14 Şub 2018
5
0
0
46
merhabalar genellikle dell in laptoplarina mac kurmada sorun yok, ben dun high sierra surumunu indirdim sitenizden anlatildigi gibi yaptim. yalniz kafama takilan config dosyasi sistenizde config dosyasini actigimda sizin video da anlattiginiz gibi yapiyorum ama SMBIOS bir suru mimari var hangisi benim pc ile uyumlu bulamadim..

ayrica bios da uefi yi bir turlu aktif edemedim bu ikisi hakkinda bana yardimci olursaniz sorumsuz kurulum yaparim daha onceleri bir cok kez iatkos kurulumu yaptim

simdiden tesekkurler

pardon bir hatayi duzelteyim DELL latitude e6320

taluyka

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
27 Şub 2017
574
360
251
39
Hackintosh kuracakların bilmesi gereken temel kaideler | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

SMBIOS-Sistem kimliği = Hackintosh tamamen Apple marka bir bilgisayarı taklit etme üzerine kurulu. SMBIOS aslında Apple marka bilgisayarların kimlikleri. Bizim stabil bir sistem elde etmemiz için elimizdeki PC'ye en uygun sistem kimliğini seçmemiz gerekir. Bunu belirlemenin en basit yolu Apple marka bilgisayarların sistem kimliklerindeki işlemciler ile kendi işlemcilerimizi karşılaştırmaktır. Örneğin ben i7 6700k işlemci kullanıyorum. Apple, iMac 17,1 sistem kimlikli modelinde bu işlemciyi ya da aynı nesil bir işlemciyi kullanmış. bu sebeple benim seçmem gereken sistem kimliği iMac 17,1 olmalıdır. Stabilite açısından bu şart.

Anakart Modeli
ASUS Z170-A
İşlemci Modeli
i7-6700K
Grafik Kartı
Skylake HD 530
Ağ Aygıtları
i219-V
Disk ve RAM
256 GB SSD & 1 TB HDD & 500 GB HDD, 16 GB DDR4 2133 MHz

extense

APPRENTICE
14 Şub 2018
5
0
0
46
merhabalar bumu yani yardimci olacak kimse yokmu, @talukya arkadasim ben anlamadim sistemime uygun olan islemcinin karsiligi apple de ne olarak geciyor bu konuda yardimci olurmusun, ona config dosyasini edit leyecegim. tesekkurler

taluyka

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
27 Şub 2017
574
360
251
39
Anlaşılmayacak bir şey yok. Çok basit aslında. Kendi işlemcin ile Apple marka bilgisayarlardaki işlemcileri karşılaştırıp en yakın muadil modeli bulacaksın. Apple marka bilgisayarlar da Intel işlemci kullanıyor farklı değil ki...

"Mac Mini 5,2" sistem kimliğini kullanabilirsin.

Anakart Modeli
ASUS Z170-A
İşlemci Modeli
i7-6700K
Grafik Kartı
Skylake HD 530
Ağ Aygıtları
i219-V
Disk ve RAM

extense

APPRENTICE
14 Şub 2018
5
0
0
46
iatkos kurarken hic boyle seylerle ugrasmiyorduk, simdi benim islemcim intel i5 bunun muadili hangisi olabilir, cunku config de bir suru i5 var, tesekkurler

taluyka

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
27 Şub 2017
574
360
251
39
Ben teşekkür ederim.

Anakart Modeli
ASUS Z170-A
İşlemci Modeli
i7-6700K
Grafik Kartı
Skylake HD 530
Ağ Aygıtları
i219-V
Disk ve RAM

extense

APPRENTICE
14 Şub 2018
5
0
0
46
hocam kullandigim dell e6320 laptopun uefi sini acamiyorum, yok abi yok google da o kadar aradim taradim, orada gosterilen menuler benim dell de yok, 5 kusur gb lik sierra kurulum iside hayal oldu, artik baska bir pc alirsam ondan deneyecegim, hocam tekrar cok tesekkur ederim, belki ayarlarini bilen birileri varsa buraya yazarsa tekrar deneme yabailirim...

hocam kullandigim dell e6320 laptopun uefi sini acamiyorum, yok abi yok google da o kadar aradim taradim, orada gosterilen menuler benim dell de yok, 5 kusur gb lik sierra kurulum iside hayal oldu, artik baska bir pc alirsam ondan deneyecegim, hocam tekrar cok tesekkur ederim, belki ayarlarini bilen birileri varsa buraya yazarsa tekrar deneme yabailirim...

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler