Desktop bilgisayarıma mac os kurabilir miyim?

macer

APPRENTICE
12 Eki 2017
4
0
0
45
Selamlar,

elimde macbook pro dışında az kullandığım bir masaüstü bilgisayarım mevcut bu bilgisayarda da macos kullanmak istiyorum.Aşağıdaki donanımlar mac os için uyumlu mudur? şimdiden teşekkürler

Intel® Core™ i5-2500K Processor (6M Cache, up to 3.70 GHz) (çarpan kilidi açık olan model)
Corsair (4x 4GB = Toplam 16GB) Vengeance LowProfile DDR3 1600Mhz CL9 (Vengeance® Low Profile Blue — 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CML8GX3M2A1600C9B)
Zotac GTX560 1024Mb 256Bit Dx11 (Ürün Kodu ZT-50708-10M)
Asrock Z77 Extreme4 (katı kapasitörlü askeri sınıf kapasitörlü model)
SSD= Memoright FTM Plus 120GB Sata3 SSD

ugacomtr

JEDI
9 Şub 2017
209
58
301
42
asrock extreme 3 modeliydi galiba aynı anakartın. uyumlu. herşeyin tam uyar. sierra sorunsuz kurarsın. high sierra ise aynı kextlerle oldugundan birkac problem dışında sorunsuzca kurmanız lazım. mail adresi verin. wp den ekleyin ben yardımcı olmaya calisayim. efiyi atsam size yeterli olur. herşey sorunsuzca kurarsınız.

• Like
Tepkiler: macer

macer

APPRENTICE
12 Eki 2017
4
0
0
45
asrock extreme 3 modeliydi galiba aynı anakartın. uyumlu. herşeyin tam uyar. sierra sorunsuz kurarsın. high sierra ise aynı kextlerle oldugundan birkac problem dışında sorunsuzca kurmanız lazım. mail adresi verin. wp den ekleyin ben yardımcı olmaya calisayim. efiyi atsam size yeterli olur. herşey sorunsuzca kurarsınız.
Selamlar,

ugta [at] ymail [com]

Aşağıdaki maile gönderirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,800
7,588
4,401
Burası bir paylaşım platformudur. Eğer özel yardım yapacaksak bu forumun ne anlamı kalır, insanlar nasıl faydalanır. Ve özel yardım talebi, özel yardım teklifi forum kurallarına aykırıdır. Bu yüzden mesajında paylaştığın posta adresin silindi. Ve bu gibi özel yardım tekliflerinde mesajlar direk silinecektir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler