HP Pavilion 15-cb008nt modelini kullanıyorum. Bu cihazda Kaby Lake mimarisine sahip, içinde Intel UHD 630 grafik birimi bulunan bir işlemci var. Şu anda aktif olarak UHD 630 kullanılıyor, ancak bu grafik birimi benim için yetersiz kalıyor. Cihazda GTX 1050 ekran kartı da var, ancak macOS tarafından resmi olarak desteklenmiyor. Yine de bazı web sürücülerinin mevcut olduğunu biliyorum.
OpenCore Legacy Patcher (OCLP) ile bir deneme yapmıştım ama pek başarılı olduğu söylenemez. Web sürücüleri, OpenCore Legacy tarafından algılandı ve kuruldu. Sistemi yeniden başlattığımda, donanım hızlandırması devre dışı kaldı ve UHD 630’un VRAM miktarı 7 MB’a düştü. Ancak sistem bilgisi ekranında ekran kartım (NVIDIA) görünüyordu.
Aslında yapmak istediğimin mümkün olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. İnternette şu konuyu gördüm ve ben de yapabilir miyim diye düşündüm.
Ek bir bilgi olarak, cihazımda MUX Switch özelliği bulunmuyor.
OpenCore Legacy Patcher (OCLP) ile bir deneme yapmıştım ama pek başarılı olduğu söylenemez. Web sürücüleri, OpenCore Legacy tarafından algılandı ve kuruldu. Sistemi yeniden başlattığımda, donanım hızlandırması devre dışı kaldı ve UHD 630’un VRAM miktarı 7 MB’a düştü. Ancak sistem bilgisi ekranında ekran kartım (NVIDIA) görünüyordu.
Aslında yapmak istediğimin mümkün olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. İnternette şu konuyu gördüm ve ben de yapabilir miyim diye düşündüm.
Ek bir bilgi olarak, cihazımda MUX Switch özelliği bulunmuyor.