Dosya Kurtarma

esbab

APPRENTICE
10 Ocak 2017
35
11
0
54
Merhaba arkadaşlar.
2.diskimin partlarını birleştirmek için küçük olanı boşaltıp sildikten sonra büyük olanı genişletmek isterken yanlışlıkla onuda sil dedim ve tak parça büyük bir diskim oldu ama eğitim videoları, müzik kayıt projelerim ve vst pluginlerim uçtu :(

Daha önce RAW formatına dönüşen harici diskimi bilgisayarcı "Diskinternals partition recovery" diye bir program ile taramış, dosyalarımı orijinal klasör halleriyle geri kurtarmıştı ama kurtarılan dosyaların sağlamlık oranı %60-70 oranlarında idi.

Şuan ki durumda yine klasörler halinde kurtarabilmek için pahalı olmamak kaydıyla lisanslı bir program tavsiyesine ihtiyacım var.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sin0w

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
19 Eki 2016
579
193
251
Recover My Files, işinizi göreceğinizi sanıyorum, deneyin isterseniz. Bunun haricin de, Linux kullanmayı ve ya iyi derecede DOS kullanmayı biliyor iseniz, dosyalarınızı kurtara bilirsiniz.

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Deskopt
Anakart Modeli
MSI B660M-A PRO
İşlemci Modeli
Intel i5-12600K
Grafik Kartı
AMD RX 6900 XT
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC 897
Ağ Aygıtları
REALTEK AC1200
Disk ve RAM
Corsair Dominator 32 GB 3200

zamirpolen

JEDI
8 Ocak 2017
250
89
0
42
İzmir
Geçmiş olsun, bende o hatayı yapmaktan çok korkarım.
Şu internet biraz hızlı olsa da, kişisel verilerimizi rahat rahat yedekleyebilsek.

• Like
Tepkiler: efelemece

LuTeuS

JEDI
24 Şub 2017
227
161
251
Recuva hem freeware, hem de deepscan özelliği ile çoğu geri gelmez denen dosyaları geri getirir. Tavsiyem RECUVA.

BootLoader
Native
Laptop Modeli
MacBook Pro 2021
Anakart Modeli
Native
İşlemci Modeli
M1 Pro CPU
Grafik Kartı
M1 Pro GPU
Ses Kartı Modeli
Native
Ağ Aygıtları
Native
Disk ve RAM
500 GB SSD & 16 GB Ram
  • Like
Tepkiler: montezuma
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler